Skip to content

Tijd

20:00 - 21:00

Datum

11 jan 2023

Locatie

Digitaal

Labels

Inspire & Connect

(Online) Informatie avond SMG

Ben jij al freelancer of misschien overweeg je te gaan freelancen? En is sales of marketing je passie?

Dan is de Sales Marketing Group misschien iets voor jou!

 

De Sales Marketing Group (SMG) is een sterk freelancerscollectief van sales- en marketing professionals waarbij samenwerken, leren van elkaar en specialisaties centraal staan. Hiermee kunnen wij bedrijven, maar ook agencies en recruitmentbureaus een hoogwaardige dienstverlening kunnen bieden.

 

De Sales Marketing Group wil jou als freelancer laten excelleren in datgene wat je leuk vindt om te doen.  De SMG biedt freelancers de mogelijkheid om de voordelen van het ondernemerschap met samenwerken met anderen, kennis delen en uitdagende opdrachten voor verschillende bedrijven. Je kunt werken wanneer waar en hoeveel je wilt. Daardoor heb je de ultieme vrijheid om je werk zo in te delen zoals jij dit graag wilt.

Waarom deze kennissessie?

Met deze online kennissessie willen we op een online manier freelancers en partners samenbrengen om te netwerken en om elkaar naar een hoger niveau te tillen. Je hebt de mogelijkheid om vragen te stellen en discussies aan te gaan over freelancen, zelfstandig ondernemerschap, personal branding, facturabiliteit en nog veel meer wat je te binnenschiet, aan alle partners van de SMG die tijdens deze sessie aanwezig zijn.

Resultaten van de kennissessie

Na deze sessie heb je geleerd:

  • Wat de kracht is van een netwerkcollectief,

  • Wat de SMG voor jou kan betekenen,

  • Hoe jij als freelancer jezelf kan ontwikkelen zowel vakinhoudelijk als persoonlijk,

  • Hoe je opdrachten krijgt tegen betere condities.

Voor wie is deze kennissessie geschikt?

Iedereen die freelancer is of overweegt freelancer te worden, en die naar mogelijkheden zoekt om zijn of haar netwerk te verbeteren.

Praktisch

Meld je aan via Eventbrite. Je zult van ons een url ontvangen waarmee je deze informatieavond kan volgen. 

Datum: 11 januari 2023

Tijd: 20.00-21.00 

Vragen?

Voor een antwoord op al je vragen kun je mailen naar info@salesmarketinggroup.nl.
We horen graag van je!


Shanice Justus

Trainer

Shanice Justus

Shanice Justus is people & growth manager en eerste aanspreekpunt voor zelfstandige binnen SMG. In haar huidige functie bij SMG helpt ze zelfstandige nog meer uit het netwerk te halen. Denk hierbij aan coaching en ondersteuning op het gebied van personal branding, positionering het stellen van doelen en actiepunten etc. Met haar proactieve en enthousiaste houding wordt ze gezien als waardevolle sparringspartner.