Skip to content

Tijd

19:00 - 21:15

Datum

30 mrt 2022

Locatie

Digitaal

Labels

Inspire & Connect

Freelance Experience – Starten

Freelancen, wat nu?

Wij bieden je tijdens deze Freelance Experience alle informatie die je nodig hebt als je net bent begonnen als freelancer. Je zit nu misschien nog met vragen zoals: Hoe positioneer ik mijzelf of scoor ik snel een opdracht?

 

Wij hebben diverse sprekers voor je klaar staan die je tijdens deze avond klaarstomen voor een vliegende start.We geven je o.a. meer informatie over het optimaliseren van je CV & LinkedIn en delen sollicitatietips. Ook zal een SMG expert  haar persoonlijke verhaal komen vertellen over hoe zij als freelancer aan de slag ging en wat SMG voor haar heeft betekent. 

 

Wil jij ook een vliegende start? Schrijf je dan snel in!

Voor wie geschikt?

Deze sessie is geschikt voor iedere freelance professional die net van start is gegaan. Krijg tips en handvatten van professionals om een vliegende start te maken.

Praktisch

Meld je aan via Eventbrite en ontvang digitaal een uitnodiging.

Datum: 30 maart 2022

Tijd: 19:00 – 21:15 uur

Vragen?

Mocht je vragen hebben neem dan contact op via info@salesmarketinggroup.nl.

 

Tot dan!


Shanice Justus (Host)

Trainer

Shanice Justus (Host)

Shanice Justus is projectmanager en eerste aanspreekpunt voor zelfstandige binnen SMG. Haar carriére begon bij Aholde Delhaize en Randstad waar zij als recruiter en employer branding specialist heeft gewerkt. In haar huidige functie bij SMG helpt ze zelfstandige nog meer uit het netwerk te halen. Denk hierbij aan coaching en ondersteuning op het gebied van personal branding, positionering het stellen van doelen en actiepunten etc. Met haar proactieve en enthousiaste houding wordt ze gezien als waardevolle sparringspartner.

Andere trainers

Paul van Campen
Paul van Campen

Paul van Campen startte zijn loopbaan aan bureauzijde. Na deze eerste werkervaring koos hij ervoor zijn marketinghart te volgen zowel qua studie als in zijn werkzaamheden. In ruim 6 jaar Pon heeft hij diverse functies vervuld waaronder hoofd marketingcommunicatie Audi Nederland. Vervolgens ging hij in 2004 aan de slag in de werving & selectie branche waarna hij sinds 2016 zicht heeft aangesloten als Partner bij Duke & Jacobs Executive Search en in 2022 als co-founder van Recruitment Group Europe.

Joyce de Jong
Joyce de Jong

Met al meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van marketing, communicatie en events, nam Joyce 6 jaar geleden een sprong in het diepe en begon voor zichzelf. Voor iedere starter is de reis anders. Maar zeker is wel dat er veel te leren valt – als je maar durft. Joyce neemt je mee met haar verhaal hoe het voor haar zes jaar geleden begon, de onzekerheden die er toch bij horen, en hoe alles ook een kans is om te groeien. Niet alleen als ondernemer, maar ook als persoon.