Skip to content

Tijd

15:00 - 17:30

Datum

23 feb 2022

Locatie

Digitaal

Labels

Inspire & Connect

Freelance Experience – Oriënteren

Freelancen, waarom niet?

Wij bieden je tijdens deze eerste fase van de Freelance Experience alle informatie die je nodig hebt om zelfverzekerd als freelancer aan de slag te gaan. Je zit nu misschien nog met vragen zoals: Hoe ga ik dat financieel regelen of welke verzekeringen moet ik afsluiten?

 

We hebben diverse sprekers voor je klaar staan die je alle kneepjes van het freelancen gaan leren. Je komt alles te weten over verzekeringen, boekhouden, wat de toekomst brengt en er komt ook iemand zijn persoonlijke verhaal delen.

 

Dus wat je nu nog tegenhoudt, kan na deze dag verdwenen zijn. Schrijf je in en begin aan jouw freelance avontuur.

Verzekeringen & Pensioen - Zelfstandig Ondernemers - Binette Kloeck

Als zelfstandig ondernemer moet je zelf je inkomen regelen. Ook op de momenten dat je niet kunt werken. Bijvoorbeeld bij ziekte of als je even geen opdracht hebt. Maar ook als je later van je oude dag wilt gaan genieten. Al deze zaken regel je eenvoudig en betaalbaar via het vangnet van Zelfstandig Ondernemers en Binette Kloeck vertelt hoe!

Opleidingen & Ontwikkelen - Beeckestijn - Bart Meerdink

Welke kennis & skills zijn in 2022 het meest gevraagd vanuit bedrijven? Welke digitale basiskennis moet iedereen hebben en welke kansen zijn er als freelancer om je te verdiepen qua kennis en skills? Bart schetst de online marketeer van de toekomst en geeft live feedback en advies over jouw profiel. 

Boekhouding & Belastingen - Practical Personal - Marieke Scheepens

Tijdens de sessie met Marieke Scheepens kom je er achter wat de eerste stappen zijn die je moet doorlopen als startende ondernemer. Waar begin je en vind je de juiste informatie? Is het slim om in het begin alles uit te besteden of kun je het ook prima zelf oppakken. Begrijpelijke vragen voor iemand in de oriënterende fase, maar na deze sessie zijn ze allemaal beantwoord!

SMG Expert - Robèrt Ligthart

Robért Ligthart is per 1 november 2021 begonnen als freelancer en heeft zich direct aangesloten bij SMG. Hij zal tijdens deze sessie zijn ervaring en motivatie met je delen, waarom hij uiteindelijk heeft besloten de stap te nemen. 

Voor wie geschikt?

Deze sessie is voor iedere professional die voor zich zelf wil beginnen, maar nog een laatste zetje nodig heeft. Krijg tips en handvatten van professionals die de stap al hebben gemaakt. Ook als je nieuwsgierig bent wat een leven als zzp’er je kan brengen. 

Praktisch

Meld je aan via Eventbrite en ontvang digitaal een uitnodiging.

Datum: 23 februari 2022


Programma

15:00 – 15:20:   Introductie

15:20 – 15:40:   Sessie 1 – Binette Kloeck

15:40 – 16:00:  Sessie 2 – Bart Meerdink

16:00 – 16:10:   Speeddatesessie

16:10 – 16:30:   Sessie 3 – Marieke Scheepens

16:30 – 16:50:  Sessie 4 – Robèrt Ligthart

16:50 – 17:00:  Speeddatesessie

17:00 – 17:30:  Q&A

Vragen?

Mocht je vragen hebben neem dan contact op met Daphne Tukker via daphne.tukker@salesmarketinggroup.nl

Tot dan!


Shanice Justus (Host)

Trainer

Shanice Justus (Host)

Shanice Justus is projectmanager en eerste aanspreekpunt voor zelfstandige binnen SMG. Haar carriére begon bij Aholde Delhaize en Randstad waar zij als recruiter en employer branding specialist heeft gewerkt. In haar huidige functie bij SMG helpt ze zelfstandige nog meer uit het netwerk te halen. Denk hierbij aan coaching en ondersteuning op het gebied van personal branding, positionering het stellen van doelen en actiepunten etc. Met haar proactieve en enthousiaste houding wordt ze gezien als waardevolle sparringspartner.

Andere trainers

Bart Meerdink
Bart Meerdink
Binette Kloeck
Binette Kloeck
Marieke Scheepens
Marieke Scheepens
Robèrt Ligthart
Robèrt Ligthart