Skip to content

Tijd

09:00 - 16:00

Datum

29 sep 2023

Locatie

Flexkantoor Groningen
Boumaboulevard 87(in stadion FC Groningen)
Website
http://www.gohashtag.nl

Labels

Inspire & Connect

Freelance Connect Groningen

Wil jij als freelancer ook weleens een kantoor delen? Kom dan op vrijdag naar de Freelance Connect!

Iedere vrijdag organiseert SMG de ‘Freelance Connect’ op een van onze flexkantoren. Vanaf 9 uur ben je welkom om lekker op ons kantoor te komen werken. De koffie staat klaar en je kan gaan en staan waar je wil. Dit keer is er bij de Freelance Connect in Groningen ook een LinkedIn training te volgen van 10-12 uur. Aansluitend organiseren wij ook onze regioborrel en kun je aansluiten bij de wedstrijd FC Groningen – Den Bosch. (laat dit even weten bij je aanmelding).

Waarom deze Freelance Connect?

Met deze ‘Freelance Connect’  willen we freelancers en huidige experts samenbrengen om te netwerken en lekker samen te werken. Je hebt de mogelijkheid om vragen te stellen en discussies aan te gaan over freelancen, maar je kunt ook gewoon lekker rustig komen werken. 

Op welke kantoren organiseren wij de Freelance Connect?

Iedere vrijdag wisselen we van locatie. We organiseren Freelance Connect dagen in Uden, Rotterdam, Huizen, Lelystad, Enschede en Groningen. Op onze website zie je wanneer we op welke locatie Freelance Connect dagen organiseren. 

Voor wie is deze Freelance Connect geschikt?

Iedereen die freelancer is of overweegt freelancer te worden, en die naar mogelijkheden zoekt om zijn of haar netwerk te verbeteren.

Praktisch

Handig als je je van tevoren aanmeldt! Dit kan door een mailtje te sturen naar margreet.teeuwissen@salesmarketinggroup.nl 

Een appje sturen naar 06- 47965162 kan ook!

Vragen?

Voor een antwoord op al je vragen kun je mailen naar info@salesmarketinggroup.nl.
We horen graag van je!