Skip to content

Tijd

20:00 - 21:00

Datum

16 feb 2022

Locatie

Digitaal

Labels

Inspire & Connect

Meer omzet, betere relaties? Menno Worst vertelt!

E-mailmarketing binnen de customer journey

De Inspire & Connect wordt elke maand georganiseerd om met elkaar kennis op te doen en de verbinding tussen experts en opdrachtgevers te versterken. Elke maand staat er een ander inhoudelijk onderwerp centraal en nodigen we een professional uit om zijn/haar kennis, ervaring en expertise te delen. 

 

E-mailmarketing speelt een fundamentele rol binnen je klantrelatie én nog steeds het kanaal met de hoogste ROI. E-mail is dan ook een uitgesproken middel om gedurende de hele customer journey contact te houden en de band te versterken. Aan de hand van concrete voorbeelden laten we zien hoe je 4 van de belangrijkste fases in de customer journey – acquisitie, retentie, loyaliteit en upsell – vertaalt naar relevante campagnes. Met praktische tips om hiermee te starten en dit te optimaliseren. 

 

Schrijf je daarom nu in en ontdek hoe je hier zelf mee aan de slag gaat!

Na deze sessie:

  • Weet je hoe je meer omzet kan behalen met e-mailmarketing

  • Weet je hoe je e-mail inzet in elke fase van de customer journey

  • Weet je hoe je jouw opgebouwde database kunt verzilveren

  • Weet je hoe je meer waarde kunt halen uit marketing automation

Voor wie geschikt?

Voor commerciële professionals die meer uit hun e-maildatabase willen halen.

Praktisch

Meld je aan via Eventbrite via de button hieronder. 

Datum: 16 februari 2022 
Tijd: 20.00-21.00

Vragen?

SMG zet zich in voor inspirerende sprekers, trainingen, kennisopleidingen maar ook persoonlijke coaching in mentorschap zodat je hard aan jouw talenten kunt werken en daarmee jezelf en jouw opdrachtgevers zal verrassen met wat je allemaal in huis hebt. Een ding is zeker: er zijn inspirerende sprekers en ongelofelijk veel mogelijkheden om te leren.

 

Voor een antwoord op al je vragen over de Inspire & Connect of andere events van SMG kun je mailen naar info@salesmarketinggroup.nl.

 

We horen graag van je!


Menno Worst

Trainer

Menno Worst

Menno Worst is de oprichter van Maileon Benelux, de exclusieve distributeur van Maileon e-mailmarketingsoftware in de Benelux. Verder is hij gespecialiseerd in ondernenerschap, start-ups transformeren naar scale-ups, innovatie en groei, verandering van bedrijfsmodel, turnaroundmanagement, sterke teams bouwen en streeft hij naar het opbouwen van duurzame partnerschappen op lange termijn.