Skip to content

Tijd

20:00 - 21:00

Datum

26 mei 2021

Locatie

Digitaal

Labels

Inspire & Connect

Datagedreven marketing bij Bax Music

Leer hoe inzet van een Data Platform kan zorgen voor een omzetboost

Datagedreven marketing heeft als vak een enorme groei doorgemaakt en verandert nog steeds iedere dag. Hierdoor is het superbelangrijk dat jij als marketeer continu op de hoogte bent en blijft van de laatste trends en tools.

 

We nemen je mee in de wereld van het Data Platform (CDP/DMP). Bart van de Casteel (Bax Music) en Leonard Blommendaal (Shopping Minds) praten je bij aan de hand van hun succescase. Ze gaan in op vragen als: wat is de rol van een Data Platform in je marketing en communicatie? Hoe kan je dit inzetten om je omzet via je website en e-mail te verhogen? En hoe kan je alle bezoekers in de online webshop een persoonlijke service bieden? Natuurlijk is er ook aandacht voor de ‘cookieless era’ die aanstaande is: hoe gaan we daar straks mee om?

Binnen 40 minuten geven we je maximale inspiratie en nieuwe inzichten op het gebied van de inzet van een Data Management-platform aan de hand van een prachtige case!

Zo verloopt het webinar:

Na een korte introductie van de Sales Marketing Group nemen Karsten Veerman (host namens Team ITG), Bart van de Casteel (Bax Music) en Leonard Blommendaal (Shopping Minds) het stokje over en delen ze hun kennis, ervaringen en vooral ook: resultaten met je.

Resultaten van het webinar

Na het webinar weet je:

 

  • Hoe je een CDP/DMP kunt inzetten
  • Hoe een CDP/DMP voor meer omzet kan zorgen aan de ene kant…
  • … en voor minder kosten aan de andere!
Voor wie is dit webinar geschikt?

Iedereen die meer wil weten over de inzet van een Data Platform en de resultaten die je hiermee kunt behalen.

Praktisch

Meld je aan via Eventbrite. Je zult van ons een url ontvangen waarmee je het deze Inspire & Connect LIVE kan volgen. 

Datum: 26 mei 2021
Tijd: 20.00-21.00

Vragen?

Voor een antwoord op al je vragen over  SMG Academy of andere events van SMG kun je mailen naar info@salesmarketinggroup.nl.
We horen graag van je!


Team ITG

Trainer

Team ITG

Deze webinar wordt gehost door Team ITG, de maker van marketing automation platform CanopyDeploy (voorheen ‘Clang’). Hun platform wordt wereldwijd ingezet door toonaangevende merken, voor het uitvoeren van hun e-mail-, mobile- en social marketing. Eén van die merken is Bax Music, de grootste online muziekwinkel van de Benelux.

Andere trainers

Bart van de Casteel
Bart van de Casteel

Bart van de Casteel werkt sinds 2015 bij Bax Music. Als SEA Marketeer is hij veel bezig met data en conversie, en nauw betrokken bij de integratie van Shopping Minds met CanopyDeploy.

Leonard Blommendaal
Leonard Blommendaal

Leonard Blommendaal richtte Shopping Minds in 2013 op en sindsdien voortdurend bezig met de doorontwikkeling van hun data platform én datagedreven marketing. Hij is al sinds de start nauw betrokken bij Bax Music.