Skip to content

Tijd

19:30 - 20:30

Datum

03 okt 2023

Locatie

Digitaal

Labels

Inspire & Connect

Boost je freelance succes op online marktplaatsen! | Webinar

Wil je meer uit freelance marktplaatsen halen? En ben je klaar om te leren van doorgewinterde freelancers die al succesvol zijn op online jobplatforms? Dan mag je deze webinar absoluut niet missen.

Freelance marktplaatsen vormen een gouden kans om nieuw werk te ontdekken en je eigen opdrachtenportfolio uit te breiden. In Nederland en daarbuiten zijn er tal van platforms waarop je je expertise kunt aanbieden. Maar…

 

Het nadeel van actief zijn op online freelanceplatforms is dat je vaak in het duister tast wanneer je op een vacature reageert. Het voelt afstandelijk en onpersoonlijk. Zelfs als je denkt dat je de perfecte kandidaat bent, blijft het oorverdovend stil na het delen van je motivatiebrief. De harde waarheid is dat het werk dat je via deze platforms krijgt, vaak beperkt is. Je vraagt je misschien zelfs af of het de moeite waard is om tijd en energie te steken in het reageren op deze online vacatures.

 

 

Herken je een van deze frustraties? Je bent niet alleen. Veel freelancers hebben negatieve ervaringen met online platformen. Het vinden van werk via deze platforms is echter geen loterij. De freelancers die hierin succesvol zijn, doen een aantal slimme dingen die hen onderscheiden van hun concurrenten.

 

In deze pakkende webinar deelt Stijn van Aert, mede-oprichter van het freelance platform Fring.work, praktische tips en inspirerende voorbeelden waarmee jij je kansen aanzienlijk vergroot om succesvol werk te vinden via online marktplaatsen. Mis het niet!

Praktisch

Datum: dinsdag 3 oktober 2023 

Tijd: 19:30 –  20:30

Locatie: Zoom

Aanmelden: Meld je hier aan via Eventbrite

 

Vragen?

Voor een antwoord op al je vragen kun je mailen naar info@salesmarketinggroup.nl.


Stijn van Aert

Trainer

Stijn van Aert