Skip to content

Tijd

17:30 - 22:00

Datum

17 apr 2024

Locatie

De Landgoederij
Camminghalaan 30 3981 GH BUNNIK
Website
https://delandgoederij.nl

Labels

Inspire & Connect

BE THE CHANGE – Ondernemen met Impact.

Je verhaal zíj́n en niet alleen maar een verhaal vertellen. Dat is waar ondernemen met Impact over gaat. 

 

Impact-leiderschap en ondernemerschap in de breedste zin van het woord, voor individuen, teams en organisaties. Over bewust risico’s nemen en keuzes maken, binnen en buiten je bedrijf. 

Welke betekenis heb je voor je klanten? En hoe maak je nou écht het verschil? Of je nu een groot bedrijf hebt, of in je eentje onderneemt: creëer een cultuur van vertrouwen, waarin mensen centraal staan. 

 

Arko van Brakel helpt je inzicht te krijgen in jouw persoonlijke leiderschap en je beweegredenen. Welke vorm van ondernemerschap past bij jou? Hoe stimuleer je teams, ook als je niet de manager of ondernemer bent? En hoe maak je de juiste keuzes in je werk, maar ook in je eigen leven? Ondernemen kun je leren!

 

Wat is een Inspire&Connect?

De Inspire & Connect wordt georganiseerd om met elkaar kennis op te doen en de verbinding tussen experts te versterken. Om de maand staat er een ander inhoudelijk onderwerp centraal en nodigen we professionals uit om zijn/haar kennis, ervaring en expertise te delen. 

 

Meld je aan via Eventbrite.

Datum: 17 april 2024 

Locatie: De Landgoederij, Camminghalaan 30 in Bunnik

 Tijd: 17:30-22:00 uur

 

Vragen?

Voor een antwoord op al je vragen over de Inspire & Connect of andere events van SMG kun je mailen naar info@salesmarketinggroup.nl.

We horen graag van je!


Arko van Brakel

Trainer

Arko van Brakel

Arko van Brakel heeft zich gespecialiseerd in de onderwerpen leiderschap en ondernemerschap. Hij neemt je mee in de wereld van ondernemerschap, impact en innovatie en laat je ervaren hoe belangrijk persoonlijk leiderschap is bij de grote transformaties die er op ons af komen. Arko geeft je concrete handvatten om aan de business te werken in plaats van in de business te worden gezogen, in control te zijn zonder te controleren en een support systeem te bouwen waarin jij en de mensen om je heen, eigenaarschap en verantwoordelijk durven te nemen. Dat is namelijk de essentie van ondernemen met Impact. De verandering ben je immers zelf.