Skip to content

Amsterdam Rondvaart (6 Punten)

Dobber door de grachten van Amsterdam op een boot die geschikt is voor alle weersomstandigheden. Leun achterover en ontspan met een drankje in de hand en ontdek enkele van de meest iconische monumenten en gedenktekens van de stad.

Vaar langs de door UNESCO erkende grachten uit de Gouden Eeuw van Amsterdam, door de smalle kanalen van de trendy Jordaan, een gebied omringd door indie boetieks, hippe eetgelegenheden en gezellige pubs. Leer over de stad en krijg insider tips over verborgen juweeltjes en de beste bars in de stad van je deskundige schipper en gastvrouwen.

Verken enkele van de populairste gebieden van Amsterdam terwijl je langs de beroemde Prinsengracht vaart voordat je naar de meest romantische brug van de stad, de Margere Brug, gaat. Leer over de Amstelrivier die deze brug overspant en ontdek de verbinding met de Nederlandse bierhandel.

Vaar langs de Gouden Bocht, een gedeelte van de Herengracht dat beroemd is om zijn grote herenhuizen uit de Nederlandse Gouden Eeuw. Vervolg vanaf hier langs de Negen Straatjes naar het Anne Frank Huis. Link