Skip to content

Tijd

17:30 - 22:00

Datum

07 feb 2024

Locatie

Café Restaurant De Krachtcentrale
Havenstraat 76, Huizen

Labels

SMG Academy

AI Meesterbrein of Atoombom?

Velen zijn zich er niet van bewust, maar we bevinden ons met AI midden in de vierde industriële revolutie. Een tijdperk dat net als zijn voorgangers, gekenmerkt wordt door ingrijpende veranderingen voor de mensheid. Maar moeten we nu juichen voor dit meesterbrein, of wordt AI de nieuwe atoombom?


Duik in deze spannende wereld van AI, met Wouter de Vries (64 jaar, auteur van 25 marketingboeken), Sonny de Leeuw (19 jaar, AI-ondernemer) en Nova, hun virtuele AI-assistent. In deze unieke combinatie van ervaring en vernieuwing, onthullen zij de geheimen van AI op een toegankelijke en humoristische wijze; van ChatGPT tot AI-kunst en deepfakes.

Tijdens deze sessie zul je ontdekken:

  • Wat is AI: Hoe werkt het en hoe zijn we hier gekomen?

  • De toepassingen van AI: Ontdek de talloze mogelijkheden van AI, met concrete voorbeelden en hoe jij hier als marketeer of salesprofessional je voordeel uit kan halen.

  • De toekomst van AI: Wat heeft de toekomst voor ons in petto, en hoe gaat je hiermee om?

Bereid je voor op een sessie vol vernieuwende inzichten, humor en praktische toepassingen. Met voor jou uiteindelijk inzicht in de vraag: Wordt AI het nieuwe meesterbrein, of de atoombom


Wat is een Inspire&Connect?

De Inspire & Connect wordt georganiseerd om met elkaar kennis op te doen en de verbinding tussen experts te versterken. Om de maand staat er een ander inhoudelijk onderwerp centraal en nodigen we professionals uit om zijn/haar kennis, ervaring en expertise te delen. 

 

Meld je aan via Eventbrite.

Datum: 7 februari 2024 in Huizen

 Tijd: 17:30-22:00 uur

Vragen?

Voor een antwoord op al je vragen over de Inspire & Connect of andere events van SMG kun je mailen naar info@salesmarketinggroup.nl.

We horen graag van je!


Sonny de Leeuw & Wouter de Vries

Trainer

Sonny de Leeuw & Wouter de Vries

Niet lang geleden zat Sonny nog in de collegebanken, luisterend naar zijn docent Commerciële Economie, Wouter de Vries. Vandaag de dag staan Wouter en Sonny zij aan zij, niet in een klaslokaal, maar op het podium. Onder andere in de Jaarbeurs spreken zij voor meer dan 600 professoren en ambtenaren. Eind 2022 begon Sonny met het oprichten van een vergelijkingssite, met als doel professionals en bedrijven te helpen bij het kiezen van een AI-tool. Deze website, nu bekend als Umely.ai, biedt vergelijkingen van meer dan 80 AI-tools, inclusief prijzen, functies en meer. Door deze AI-tools zelf uit te testen en te bestuderen, heeft Sonny een uitgebreide kennis opgebouwd op het gebied van AI. Midden 2023 besloten Sonny en Wouter hun gedeelde passie voor AI en de wens om kennis te delen. Dit bracht hen samen op het podium om bedrijven mee te nemen in de wonderlijke wereld van AI. In hun lezingen behandelen ze interessante onderwerpen, van CHATGPT tot Midjourney en deepfakes.