Skip to content

Tijd

20:00 - 21:00

Datum

09 feb 2022

Locatie

Digitaal

Labels

Inspire & Connect

Wat is Affiliate Marketing? Anja van Daisycon geeft uitleg!

De Inspire & Connect wordt georganiseerd om met elkaar kennis op te doen en de verbinding tussen experts en opdrachtgevers te versterken. Elke maand staat er een ander inhoudelijk onderwerp centraal en nodigen we een professional uit om zijn/haar kennis, ervaring en expertise te delen. 

Versnel je online groei, verhoog je online sales!

Daisycon part of Linehub is een performance netwerk gespecialiseerd in affiliate marketing. Daisycon helpt adverteerders bij het realiseren van hun online marketingdoelstellingen. Dit doen we samen met een sterk netwerk van publishers dat we ondersteunen bij het maximaliseren van inkomsten uit onder meer websites, e-mailbestanden, socials en apps. Daisycon is actief door heel Europa en daarbuiten, vanuit kantoren in vijf landen. 

Na deze sessie:

  • Weet je als geen ander wat affiliate marketing is en hoe je dit in moet zetten om de maximale performance uit jouw webshop te halen!

Voor wie geschikt?

Iedereen die van start wil gaan met affiliate marketing of er meer over wil weten.

Praktisch

Meld je aan via Eventbrite via de button hieronder. 

Datum: 9 februari 2022
Tijd: 20.00-21.00

Vragen?

SMG zet zich in voor inspirerende sprekers, trainingen, kennisopleidingen maar ook persoonlijke coaching in mentorschap zodat je hard aan jouw talenten kunt werken en daarmee jezelf en jouw opdrachtgevers zal verrassen met wat je allemaal in huis hebt. Een ding is zeker: er zijn inspirerende sprekers en ongelofelijk veel mogelijkheden om te leren.

 

Voor een antwoord op al je vragen over de Inspire & Connect of andere events van SMG kun je mailen naar info@salesmarketinggroup.nl.

 

We horen graag van je!


Anja Farag Nagi

Trainer

Anja Farag Nagi

Anja Farag Nagi is een senior sales & marketing specialist met meer dan 10 jaar ervaring in de online marketing. Gespecialiseerd in performance marketing, brand management en influence marketing. Daarnaast is ze specialist in het maken van online marketingplannen voor bedrijven in verschillende branches.