Welkom bij Digital Performance Live '21

Als marketeer kan je nu de Digital Performance Live (online) ervaren! Deze vervangt het normaal fysieke Performance Marketing Event. Het is een ruim 2 uur durend event met drie inspirerende gastsprekers. Je leert o.a. over benchmarking, groei modellen en personalisatie toepassingen.

16.00 uur Opening: Welkom en introductie door Dolf Kos
De sprekers:

Hoe kun je snel meer omzet uit jouw website, advertising en e mail campagnes halen? Slimme personalisatie toepassingen met een Customer Data platform bieden een oplossing! Squeezely is een CDP met roots in Nederland en helpt 100+ klanten in ecommerce, travel en non profit geweldige resultaten te behalen met personalisatie. Deze sessie is bedoelt voor e commerce specialisten die meer uit hun data willen halen.

Oprichter van Squeezely Tim Hoefnagel bespreekt de populairste cases en voordelen van een CDP in deze live sessie.

 

Na een korte intro over Team ITG en Arjan, gaan we in deze case in op het benchmarken van je e-mail performance. Dit willen we doen op basis van de e-mail benchmark 2021 die wij gister hebben gelanceerd. Op basis van die benchmark laten we zien wat het belang is van e-mail in je marketingmix, hoe het je kanaal beter kunt benutten en hoe je jezelf kunt vergelijken met branchegenoten. Deze sessie is speciaal voor: e-mail marketeers, online marketeers, marketeers, marketing managers, eigenaren, e-commerce branche, CRM specialisten.

Arjan van Hartesveldt, verantwoordelijk voor Client Services binnen Team ITG, verteld je alles over het belang van e-mail in je marketingmix, hoe je het kanaal beter kunt benutten en hoe je jezelf kunt vergelijken met branchegenoten. Een must see voor elke online marketeer, e-mail marketeer en iedereen die voorop wilt lopen in online marketing!

Tijdens de sessie zal Kevin Ruhe je meenemen in ons unieke e-mail growth model. Aan de hand van praktijkvoorbeelden laat ik je zien hoe je in je e-mail data kunt duiken om kansen te definiëren waar je snel groei kunt realiseren. Vervolgens leg ik je aan de hand van het model uit hoe je tot een snelle groei cyclus komt.

Dus ben je nou een e-mail marketeer / crm specialist of wil je aan de slag met e-mailmarketing en een vliegende start maken. Dan is deze sessie absoluut een aanrader.

Kevin RuheKevin Ruhe is freelance e-mail marketing en mede eigenaar van e-mail marketing bureau Funnelboost. Zijn ervaring bij partijen als GAMMA, Bakker.com, Loavies, Anylamp en Beter Bed heeft hij gebundeld in het Funnelboost E-mail Growth Model en aan de hand hiervan laat hij zien hoe je bijvoorbeeld snel je omzet uit het e-mail kanaal kunt laten groeien of de aanmeldingen voor je nieuwsbrief kunt laten stijgen. Een must see voor e-mail / crm marketeer of iedereen die aan de slag wil met e-mailmarketing.

 

Deze sessies zijn aan te raden voor marketeers die willen weten hoe je ‘on top of your game’ bijft in deze enorm snel veranderende branche. Hoeveel kennis wil jij? 

 

Het Digital Performance Live Event wordt mede mogelijk gemaakt door Team ITG.