Skip to content

Datagedreven marketing bij Bax Music

Leer hoe inzet van een Data Platform kan zorgen voor een omzetboost

Datagedreven marketing heeft als vak een enorme groei doorgemaakt en verandert nog steeds iedere dag. Hierdoor is het superbelangrijk dat jij als marketeer continu op de hoogte bent en blijft van de laatste trends en tools.

 

We nemen je mee in de wereld van het Data Platform (CDP/DMP). Bart van de Casteel (Bax Music) en Leonard Blommendaal (Shopping Minds) praten je bij aan de hand van hun succescase. Ze gaan in op vragen als: wat is de rol van een Data Platform in je marketing en communicatie? Hoe kan je dit inzetten om je omzet via je website en e-mail te verhogen? En hoe kan je alle bezoekers in de online webshop een persoonlijke service bieden? Natuurlijk is er ook aandacht voor de ‘cookieless era’ die aanstaande is: hoe gaan we daar straks mee om?

Binnen 40 minuten geven we je maximale inspiratie en nieuwe inzichten op het gebied van de inzet van een Data Management-platform aan de hand van een prachtige case!

Zo verloopt het webinar:

Na een korte introductie van de Sales Marketing Group nemen Karsten Veerman (host namens Team ITG), Bart van de Casteel (Bax Music) en Leonard Blommendaal (Shopping Minds) het stokje over en delen ze hun kennis, ervaringen en vooral ook: resultaten met je.

Resultaten van het webinar

Na het webinar weet je:

 

  • Hoe je een CDP/DMP kunt inzetten
  • Hoe een CDP/DMP voor meer omzet kan zorgen aan de ene kant…
  • … en voor minder kosten aan de andere!
Voor wie is dit webinar geschikt?

Iedereen die meer wil weten over de inzet van een Data Platform en de resultaten die je hiermee kunt behalen.

Praktisch

Meld je aan via Eventbrite. Je zult van ons een url ontvangen waarmee je het deze Inspire & Connect LIVE kan volgen. 

Datum: 26 mei 2021
Tijd: 20.00-21.00

Vragen?

Voor een antwoord op al je vragen over  SMG Academy of andere events van SMG kun je mailen naar info@salesmarketinggroup.nl.
We horen graag van je!