Skip to content

Branding Boost Dag | All Freelance Experts

Leer hoe je je als freelancer beter op de kaart zet bij opdrachtgevers en vergroot hiermee je kansen op het vinden van  opdrachten!

Behoefte om jezelf beter te branden bij potentiële opdrachtgevers? Dit is een deze Branding boost dag voor freelancers uit onze groep echt iets voor jou!

Deze dag hebben we diverse sprekers op het programma staan:

Paul van Campen neemt je mee in zijn visie hoe je een goed sollicitatiegesprek voert; hij zal je ook de nodige tips en tricks geven. Jezelf beter verkopen bij een klant of een opdrachtgever? Met een sterke elevatorpitch trek je in korte tijd de aandacht en weet de andere partij precies wat hij/zij aan jou heeft. Op deze manier sta jij sterk tijdens bijvoorbeeld netwerkevents en ga je een efficiënt gesprek aan, waardoor hopelijk weer nieuwe mooie opdrachten op je pad komen. Saul Janssen zal je hier alles over leren.  Aan de hand van het Disc model laat Kees van Keulen zien hoe je jezelf het beste naar voren komt in sollicitaties. Fons Verduin en Goos Terschegget nemen deze dag jouw CV en LinkedIn profiel onder de loep. Ook zal er een fotograaf aanwezig zijn om een professionele, persoonlijke LinkedIn profielfoto te maken.
Na deze Branding Boost Dag:
  • Straal je meer zelfvertrouwen uit bij een opdrachtgever;
  • Kun je jezelf beter verkopen in een sollicitatiegesprek;
  • Kun je jezelf ook in een elevator pitch goed verkopen;
  • Zijn je cv en je LinkedIn profiel up-to-date;
  • Ben je in staat meer opdrachten binnen te halen.
Voor wie is deze Branding Boost Dag geschikt?

Voor freelancers die al aangesloten zijn bij ons netwerk of die hierin geïnteresseerd zouden zijn. Deze Branding Boost Dag is geschikt voor iedereen die meer resultaat uit zijn sollicitatie inspanningen wil halen met als doel om uiteindelijk meer opdrachten binnen te halen.

Praktisch

Meld je aan via Eventbrite. Je zult van ons aanvullende informatie ontvangen over het programma en praktische zaken

Vrijdag: 29  oktober 2021

Programma:

Inloop – 11:30 – 12:00

Lunch – 12:00 – 13:00

Ronde 1 – 13:00 – 13:45

Ronde 2 – 13:45 – 14:30

Ronde 3 – 14:30 – 15:15

Pauze – 15:15 – 15:30

Ronde 4 – 15:30 – 16:15

Ronde 5 – 16:15 – 17:00

Borrel – 17:00 – 18:00

Vragen?

Voor een antwoord op al je vragen over  de Branding Boost Dag of andere events van SMG kun je mailen naar info@salesmarketinggroup.nl.
We horen graag van je!