Bedankt voor je aanvraag! We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Kennis maken met het netwerk?

Overweeg je om Expert te worden van SMG? Kom dan naar de maandelijkse Inspire & Connect! Hier leer je de SMG-Experts, opdrachtgevers en andere vakgenoten kennen, terwijl je op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen.

Voordelen voor jou

Samen optrekken met andere freelance sales & marketing experts, kennis op doen en met elkaar delen, hulp bij het binnenhalen van opdrachten en de collectieve voordelen zoals een topaccountant of een interessante AOV verzekering zijn maar een paar van de redenen waarom online marketing specialisten er voor kiezen om zich aan te sluiten bij de Sales Marketing Group. Het financiële vangnet van de groep zorgt ervoor dat het risico voor de ondernemers tot een minimum beperkt wordt.

Vind jouw opdracht dankzij het sterke Expert Netwerk

Ondernemers in de Sales Marketing Group zijn zelfstandig, maar werken samen op sommige vlakken. Als ondernemer wil je soms even kunnen sparren met een collega-ondernemer. SMG maakt gebruik van de mogelijkheden van het Expert Netwerk. Zowel om kennis te delen en van elkaar te leren, als op commercieel gebied. Met financiële vergoedingen worden ondernemers gestimuleerd om elkaar niet alleen met kennis te ondersteunen, maar ook met opdrachten. 

Financiële vergoedingen

De Sales Marketing Group stimuleert de ondernemers ook om hun netwerk uit te breiden en andere professionals uit te nodigen om zich aan te melden voor de groep. Zij weten immers het beste waar het talent te vinden is. Benieuwd hoe de financiële vergoeding eruit ziet? Lees meer over het financiële overzicht.

Kennis delen en ontwikkelen

Bij de Sales Marketing Group geloven we dat je nooit uitgeleerd bent, zeker niet in de online marketing. Daarom krijg je als partner van SMG  toegang tot maandelijkse trainingen en seminars over specifieke onderwerpen binnen de online marketing en ondersteunen we je in je persoonlijke ontwikkeling.

Onze freelance Experts.