Wat vinden anderen?

Benieuwd wat anderen van de samenwerking met ondernemer Dolf én de Sales Marketing Group vinden? Hieronder lees je een aantal ervaringen van bedrijven waar we mee samenwerken.

Accountmanager Beter Bed

Dolf is snel, daadkrachtig en een echte ''go getter''. Samen hebben we een bijzonder goede resultaten weten neer te zetten binnen het affiliate programma. Vooral door zijn kennis en drive op strategisch gebied weten we iedere keer omzetrecords te verbreken. Daarnaast is Dolf een erg sympathiek persoon waar je ook enorm mee kunt lachen!

Manager marketing & communicatie Feenstra

Dolf heeft in korte tijd veel impact gehad op de online marketing van Feenstra. Hij is een allround online marketeer, maar met de ervaring van een ondernemer en een zeer scherpe onderhandel geest. Dolf heeft Feenstra enorm geholpen op thema's affiliate marketing, e-mailmarketing, real time bidding display en SEA. Ik beveel Dolf van harte aan als je op zoek bent naar iemand die direct impact heeft.

Eigenaar PRO Brand

Ik ken Dolf als een creatieve zakenpartner, die ook de commerciële doelstellingen van zijn klanten niet uit het oog verliest! Hij begrijpt goed wat er nodig is om een merk onderscheidend te maken!

Manager marketing & formule development Euromaster Nederland

Met zijn kennis en uitgebreide ervaring fungeerde hij als een denktank in allerlei situaties. Voor mij ook een welkome aanvulling die ik goed kon gebruiken als ik van gedachte wilde wisselen ter voorbereiding op marketingcampagnes op nationaal niveau.

Eigenaar Enzaterdag

Ik heb met veel plezier op diverse projecten in het (recente) verleden met Dolf mogen samenwerken én nog steeds, nu speelt hij mij de bal toe. Scherpzinnig en met een neus voor online marketing en commercie is het altijd goed sparren met Dolf. Altijd to the point en heel no nonsense ingesteld. Maar bovenal een ondernemer in hart en nieren met gevoel voor humor en altijd positief in alles wat hij aanvliegt. Kortom, aanrader.