Suzanne Peters

Suzanne Peters

Copywriter SMG-Partner

Het partner VIP-event van 28 augustus 2019 was een groot succes! Partners én opdrachtgevers brachten de avond door op een authentiek zeilschip en konden volop met elkaar netwerken. Onlangs aangesloten partner Suzanne Peters vertelt hoe zij het event ervaren heeft.

Wat gaan we eigenlijk doen?

Speciaal voor SMG-partners en genodigden werd het VIP-event georganiseerd. En wat dat precies betekende… dat werd nog even geheim gehouden. We wisten alleen maar dat we in Amsterdam moesten zijn. Zelf keek ik erg uit naar het event. Ik kende een hoop van de aangesloten partners nog niet, dus ik was vooral benieuwd om de gezichten achter de namen te zien.

vip event sales marketing group 2019

Zeilen op Willem Barentz

Een dag voor het daadwerkelijke event kregen we een mail met de aankondiging dat we gingen zeilen op het authentieke zeilschip Willem Barentz: een driemaster die tegenwoordig wordt ingezet voor dagtochten. Ik voelde me meteen als een vis in het water! Dankzij mijn jarenlang zeilervaring, ben ik altijd in mijn element op een boot. Ook de rest van de groep reageerde enthousiast op het bericht, de voorpret was begonnen.

Het partner-event zelf

Vanaf half vijf waren we welkom bij het nabijgelegen restaurant waar we ontvangen werden met een hapje en een drankje. Het was leuk om gesprekken te voeren met sales- en marketingspecialisten en eindelijk eens gezichten bij de namen te zien. Ook deden we bij Hotel Breeze een poging om een overnachting te winnen. Daarvoor moesten we wel naar de tiende verdieping; ik won helaas geen prijs maar het schitterende uitzicht was veel waard!

 

          

Het water op

Tijd om het water op te gaan. De zeilen werden gehesen en wie wilde mocht een handje meehelpen. Er hing een ontspannen sfeer aan boord, iedereen leek makkelijk met elkaar in gesprek te raken. Ik heb zelf veel leuke nieuwe connecties opgedaan en ideeën uitgewisseld. Aan boord werd een heerlijke avondmaaltijd bereid in de vorm van een buffet. Na een zonsondergang met een prachtige oranje hemel, was het tijd om terug te gaan naar de kade. 

 

Hoe vond ik het?

Ik ben nog niet lang aangesloten bij de Sales Marketing Group maar dit event voelde als een warm bad. Wat een hoop leuke en inspirerende mensen; ik heb ontzettend genoten van de avond!

Ook meemaken?

Sales Marketing Group organiseert regelmatig events voor aangesloten partners. Wil jij eens kennismaken met de groep? Kom dan  langs op een Inspire & Connect. Laat je inspireren door de boeiende lezingen en ontmoet de partners en specialisten uit je vakgebied. Zien we je daar?

Recente posts

Google Data Studio
Eerdere evenementen

8 april | SMG Academy | Google Data Studio

18:00 - 21:00 SMG Academy | Training Google Data Studio In deze training over Google…
LinkedIn Training
Eerdere evenementen

14 april | Inspire & Connect LIVE: LinkedIn training met Dolf Kos

20:00 - 21:00 Leer hoe jij je online zichtbaarheid kunt vergroten met LinkedIn LinkedIn biedt…
Google Tag Manager
Eerdere evenementen

15 April | SMG Academy | Google Tag Manager

18:00 - 21:00 SMG Academy | Basis training Google Tag Manager In deze basistraining Google…
Inspire & Connect (online)

21 april | Inspire & Connect LIVE: Excelleren en je blijven ontwikkelen als freelancer

20:00 - 21:30 Wil jij excelleren en je blijven ontwikkelen als freelancer? Ben jij al…
Immelda Oord

Author Immelda Oord

Dit is een korte biografietekst. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi bibendum erat metus, eget faucibus orci varius non. Maecenas nec consequat ex, sit amet vulputate nisl.

More posts by Immelda Oord

Laat een bericht achter