2
okt

18:00 – 21:00

Dik een jaar na de invoering van de AVG-wetgeving blikken we terug naar de tijd voor en na de privacywetgeving. Dit doen we op woensdag 2 oktober tijdens een avondvullendprogramma. Wat is er voor de exploitant en de adverteerder veranderd? Wat zijn de nieuwe kansen en mogelijkheden?

We gaan dieper in op no-consent advertising. Ook introduceren we een nieuwe vorm van targetting, namelijk contextual advertising. Aan het einde van de avond ontvang je van Ster een gratis en geautomatiseerde reclame-waarderingstool!

Verwacht een avond met veel inhoudelijke en nieuwe informatie. Vergaar kennis en netwerk met vakgenoten en opdrachtgevers.

Lees snel verder er reserveer gelijk jouw gratis ticket.

Dit ga je meemaken

Sessie 1: Adverteren anno 2020

Een inleiding op terugblik op de AVG-wetgeving. Linda Worp vertelt over no-consent advertising. Wat is het? Hoe werkt het en wat zijn de mogelijkheden voor adverteerders? Ook deelt ze tips & tricks, afkomstig uit een recent onderzoek over de beleving van online reclame. Met deze tips kun je online adverteren effectiever maken in het huidige klimaat. 

Sessie 2: Contextual targeting

Om consumenten hun aandacht te trekken moet je reclame relevant zijn. Dit kan je doen door de juiste doelgroep te targetten. Is dit slim genoeg? Patricia Sonius laat zien hoe je met contextual advertising inspeelt op de interesses van de consument. Aan de hand van een case zie je wat de verdiensten voor een adverteerder zijn. 

Sessie 3: Adscan – Rick Hoving – Ster

Kan een robot voorspellen of jouw online video of TVC effectief wordt? Rik Hoving leert je alles over Adscan en laat zien hoe deze reclamewaarderingstool werkt. 

Wie zijn de sprekers?

      

Linda is digital product manager bij Ster en altijd bezig met de laatste ontwikkelingen op het gebied van online advertising. Er zijn veel stakeholders en compexe wet- en regelgevingen. Dat zorgt bij de Publieke Omroep voor de nodige uitdagingen.

Patricia is teammanager Research & Development bij Ster. Ze inspireert klanten en collega’s met interessante inzichten op het moment dat klanten zelf een stem willen geven aan de organisatie. 

Rick is projectleider Development & Data Science bij Ster. Hij houdt zich bezig met het ontsluiten van grote datastromen door middel van machine learning om zo processen te optimaliseren en tot nieuwe inzichten te komen. Eén van zijn doelen is om diensten en producten met nieuwe technologieën beschikbaar te maken. 

Planning

18.00 – 18.15 Ontvangst bij Ster
18.15 – 18.45  Buffet
18.45 – 19.00 Opening en korte kennismaking deelnemers kennissessie
19.00 – 19.30 Sessie 1
19.30 – 20.00 Sessie 2
-pauze-
20.20 – 21.00 Sessie 3

21.00 – 22.00 Borrel

Over Inspire & Connect

Elke Inspire & Connect start met een diner en een korte voorstelronde. De perfecte manier voor opdrachtgevers en freelancers om elkaar te leren kennen. Daarna is het woord aan de sprekers die je, met leerzame praktijkvoorbeelden, vertellen over hun ervaringen en de nieuwste ontwikkelingen. We sluiten de avond af met een gezellige borrel, waarbij er voldoende gelegenheid is om vragen te stellen en nog even na te praten.

Locatie

De Inspire & Connect zal deze keer plaatsvinden op bij Stichting Ether Reclame (STER) | Laapersveld 70 | 1213 VB | Hilversum.
*Plan je route via Google Maps onderaan deze pagina.

Inspiratie Kennis Netwerk

Deze sessie is volgeboekt

VOL = VOL De tickets voor dit evenement zijn helaas niet meer beschikbaar. We ontvangen u graag bij één van onze andere evenementen. Klik hier om de komende evenementen te bekijken.

No Show Fee

Wij hanteren een no-show fee voor de (gratis) Inspire & Connect aanmelders. Mocht je onverhoopt niet aanwezig kunnen zijn, annuleer dan je gratis ticket of stuur een e-mail naar info@salesmarketinggroup.nl. Kosteloos annuleren kan tot 48 uur voor aanvang van het evenement. Hierna hanteren we de no-show fee van € 50,-.

Toegang

Toegang tot dit event kan je worden ontzegt wanneer deze avond voor jou niet relevant is. Een medewerker van SMG neemt in dit geval vriendelijk contact met je op om dit te bespreken.

Vragen?

Voor een antwoord op al je vragen over Inspire & Connect of andere events van SMG kun je mailen naar info@salesmarketinggroup.nl. We horen graag van je!

Immelda Oord

Author Immelda Oord

Dit is een korte biografietekst. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi bibendum erat metus, eget faucibus orci varius non. Maecenas nec consequat ex, sit amet vulputate nisl.

More posts by Immelda Oord