5
september

17:00 – 21:00

Inspire & Connect:
Kickstart je freelance carrière

Donderdag 5 september is er een unieke Inspire & Connect. Het veelgevraagde en actuele thema ‘Agile’ komt aan bod en speciaal voor marketing professionals die hun freelance carrière een boost willen geven is er een extra voorprogramma!

Tijdens deze Inspire & Connect kun je behalve kennis vergaren ook naar hartenlust netwerken met andere freelance vakgenoten, SMG-partners en opdrachtgevers.

Meld je nu aan voor deze Inispire & Connect. 

Dit ga je meemaken

Sessie 1: LinkedIn training met Dolf Kos

De avond wordt afgetrapt met een LinkedIn-training van Dolf Kos. Met als doel van de sessie: de startperiode voor freelance marketeers een stukje makkelijker maken. Je begrijpt hoe je beter vindbaar wordt voor opdrachtgevers en recruiters die jou zoeken! 

Sessie 2: ‘Is Agile een hype?’ met Hans Gremmen

Veel organisaties bevinden zich in een Agile Transformatie, soms vindt tegelijkertijd ook een digitale transformatie plaats. Maar wat houdt Agile in, wat zijn de onderliggende principes? Wat levert Agile op of gaat het om een hype die weer overwaait? Wat is de impact in een organisatie en wat kunnen we roepen over de betekenis van Agile voor sales en marketing professionals?

Op een interactieve manier en met voorbeelden uit de praktijk neemt Hans Gremmen ons mee in dit actuele thema.

Sessie 3: Social Campaigns met Riff

Deze sessie wordt gegeven door Femke Hendriks.

Wie zijn de sprekers?

Dolf Kos    Hans Grimmen spreker SMG I&C   Femke Hendriks

Dolf Kos is Senior Online Marketeer en oprichter van Sales Marketing Group. Hij coachet de partners van SMG met als doel hen nog succesvoler te laten ondernemen. Hij is een gedreven ondernemer, die meerdere bedrijven heeft opgebouwd, overal kansen ziet en kansen grijpt.

Hans Gremmen is Agile & Lean Coach
bij Wemanity en heeft diverse organisaties begeleid in hun transformatie. Momenteel is hij hoofdzakelijk actief als Agile Transformatie coach bij VodafoneZiggo. Hans ziet dat organisaties meer behoefte hebben aan professionals die via de fundamentele principes van Agile het verschil maken en niet de scrum toolheads.

Femke Hendriks is Online Advertising Consultant bij RIFF. In deze rol combineert zij haar specialisatie in Social Media Marketing met haar fascinatie voor Video. Ze onderzocht onder andere de implementatie van Video Marketing in de verschillende fases van de customer journey en gebruikt deze inzichten nu om optimaal online impact te maken voor haar klanten. Hierbij ligt de nadruk op ondersteuning van de opdrachtgever bij het optimaliseren van zijn digitale kanalen ten behoeve van het realiseren van zijn overkoepelende bedrijfsdoelstellingen.

Planning

Het programma bestaat uit twee delen. Tijdens het registreren geef je jouw aanwezigheid aan.

Deel 1.
17.00 – 18.00 | LinkedIn training door Dolf Kos

Deel 2
18.00 – 18.45 | Diner
18.45 – 19.00 | Voorstelronde
19.00 – 19.50 | Hans Gremmen over Agile
19.50 – 20.05 |Pauze
20.05 – 20.55 | Riff met Social Campaigns
20.55 – 22.00 | Afsluiting + Borreltime!

Locatie

Inspire & Connect vindt deze keer plaats bij de prachtige evenementen locatie De Kalkovens, Havenstraat 311 in Huizen.

Toegang

Gratis

Inspiratie Kennis Netwerk

Elke Inspire & Connect start met een diner en een korte voorstelronde. De perfecte manier voor opdrachtgevers en freelancers om elkaar te leren kennen. Daarna is het woord aan de sprekers die je, met leerzame praktijkvoorbeelden, vertellen over hun ervaringen en de nieuwste ontwikkelingen. We sluiten de avond af met een gezellige borrel, waarbij er voldoende gelegenheid is om vragen te stellen en nog even na te praten.

↓  Reserveer nu je plek!  ↓

Recensies

“Allemaal leuke, slimme mensen in mijn vakgebied ontmoet, nieuwe connecties gemaakt en ook nog eens geleerd over de toekomst van marketing die alleen maar slimmer, beter en gaver wordt.” Kim Vleeshouwers

Immelda Oord

Author Immelda Oord

Dit is een korte biografietekst. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi bibendum erat metus, eget faucibus orci varius non. Maecenas nec consequat ex, sit amet vulputate nisl.

More posts by Immelda Oord