5
september

17:00 – 21:00

Inspire & Connect: Kickstart je freelance carrière

 

Donderdag 5 september is er een unieke Inspire & Connect. Speciaal voor marketing professionals die net zijn gaan freelancen of de stap naar het freelancen overwegen. Tijdens deze speciale avond kun je behalve kennis vergaren ook naar hartenlust netwerken met vakgenoten en opdrachtgevers.

 

Dit ga je meemaken *TO BE ANNOUNCED!*

We houden het nog even spannend… De avond wordt afgetrapt met een LinkedIn-traing van Dolf Kos. Waarna nog twee sprekers hun kunst en kunde zullen delen. Met als doel van de avond: de startperiode voor freelance marketeers een stukje makkelijker maken. Meld je alvast aan, dan ontvang je als eerste een e-mail update!

Meld je aan als je gaat voor een kickstart wil van je freelance carrière!

Planning

17.00 – 18.00 | Deel 1: LinkedIn training door Dolf Kos
18.00 – 21.00 | Deel 2: Diner, twee inhoudelijke sessies met pauze
21.00 – 22.00 | Netwerk & Borreltime!

Uiteraard wordt de koffie, diner en borrel door SMG geregeld.
Geef in de ticket opties jouw aanwezigheid aan, zo kunnen we ervoor zorgen dat er genoeg is voor iedereen.

Allemaal leuke, slimme mensen in mijn vakgebied ontmoet, nieuwe connecties gemaakt en ook nog eens geleerd over de toekomst van marketing die alleen maar slimmer, beter en gaver wordt.

Kim VleeshouwersOnline Marketeer

Over Inspire & Connect

Elke Inspire & Connect start met een diner en een korte voorstelronde. De perfecte manier voor opdrachtgevers en freelancers om elkaar te leren kennen. Daarna is het woord aan de sprekers die je, met leerzame praktijkvoorbeelden, vertellen over hun ervaringen en de nieuwste ontwikkelingen. We sluiten de avond af met een gezellige borrel, waarbij er voldoende gelegenheid is om vragen te stellen en nog even na te praten.

Inspiratie Kennis Netwerk

↓  Reserveer nu je plek!  ↓

No Show Fee

Wij hanteren een no-show fee voor de (gratis) Inspire & Connect aanmelders. Mocht je onverhoopt niet aanwezig kunnen zijn, annuleer dan je gratis ticket of stuur een e-mail naar info@salesmarketinggroup.nl. Kosteloos annuleren kan tot 48 uur voor aanvang van het evenement. Hierna hanteren we de no-show fee van € 50,-.

Toegang

Toegang tot dit event kan je worden ontzegt wanneer deze avond voor jou niet relevant is. Een medewerker van SMG neemt in dit geval vriendelijk contact met je op om dit te bespreken.

Locatie

De Inspire & Connect vindt deze keer plaats op het kantoor van Castelein & Basmaci Accountant | Adviseurs, Huizermaatweg 600, in Huizen.

Vragen?

Voor een antwoord op al je vragen over Inspire & Connect of andere events van SMG kun je mailen naar info@salesmarketinggroup.nl. We horen graag van je!

Immelda Oord

Author Immelda Oord

Dit is een korte biografietekst. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi bibendum erat metus, eget faucibus orci varius non. Maecenas nec consequat ex, sit amet vulputate nisl.

More posts by Immelda Oord