Onze ambities

“Het is altijd het juiste moment om iets goed te doen.”

Onze ambities steken wij niet onder stoelen of banken. We zijn een ambitieuze onderneming en willen graag, samen met jou, het grootste partnernetwerk in de online marketing branche worden. Dit kunnen we niet alleen, daar hebben we jouw hulp bij nodig!

Onze visie op ondernemerschap
We willen jou als freelancer laten excelleren in datgene wat je leuk vindt om te doen. Focus op je tienen en doe waar je écht goed in bent! We geloven dat je daardoor nóg beter wordt in wat je doet. Dat geeft energie en daar word je blij van! De Sales Marketing Group biedt ondernemers de mogelijkheid om de voordelen van het ondernemerschap te combineren met samenwerken met anderen, kennisdeling en uitdagende opdrachten voor verschillende bedrijven. Bij de Sales Marketing Group kun je werken wanneer, waar en hoe veel jij wilt. Daardoor heb je de ultieme vrijheid om je werk zo in te delen zoals jij dat graag wilt.

De toekomst
We zien de Sales Marketing Group uitgroeien tot een grote powerhub met verschillende online marketing en sales specialisten. Een groep waarbinnen je jezelf kunt ontwikkelen binnen je vakgebied, maar waar je óók kunt leren van de specialiteiten en kennis van anderen.

Onze ambitie is duidelijk. Wat is die van jou?