Martin Eefting Freelance social specialist

 Martin Eefting

SOCIAL MEDIA SPECIALIST

 

Inzetbaar als:

 • Freelance social media specialist
 • Facebook Marketeer
 • Interim marketeer

Locatie: Op locatie of vanuit huis

Beschikbaarheid: 32-40 uur per week

Skills

Als online marketeer help ik bedrijven graag met hun tijd mee te gaan op het gebied van online marketing. Daarbij zet ik in op effectieve social media campagnes voor meer zichtbaarheid en betere leadgeneratie. De kosten zo laag mogelijk houden voor maximaal rendement is voor mij een sport en een uitdaging die ik graag aan ga.

 

Afgestemd op de klant ziet en online marketing traject er iedere keer anders uit. Van het geven van workshops en het opstellen van plannen tot het volledig uit handen nemen van social media marketing, e-mailmarketing, zoekmachinemarketing of het maken van een nieuw webdesign. Op die manier help ik eenmanszaken, maar ook grote organisaties zoals L’Oréal, waarvoor ik een succesvolle landelijke campagne heb neergezet.

Certificaten & Diploma’s

 • HBO Deelprogramma Online Marketing
 • Facebook Business Mastery Masterclass bij Mark Bongers

Persoonlijk verhaal

Als ondernemen je passie heeft en online marketing je hobby is, dan zit er maar één ding op: je eigen online marketing bureau beginnen. Sinds de start van Eefting Online Marketing heb ik bedrijven en andere ondernemers geholpen bij het genereren van leads, het verbeteren van online zichtbaarheid en het tot stand brengen van groei. Aanvullende studies zorgde voor meer kennis die ik, gecombineerd met ervaring, dagelijks gebruik bij het opzetten van campagnes voor uiteenlopende bedrijven. Klantgerichtheid, persoonlijk contact en betrouwbaarheid heb ik daarbij hoog in het vaandel. Ik ben pas echt tevreden als een campagne op alle fronten geslaagd is.

De mooiste uitdaging zit in het rondmaken van de cirkel: Websitebezoekers die via Google bij één van mijn klanten terechtkomen vervolgens op de juiste momenten benaderen. Door middel van facebook advertenties en e-mailmarketing raken ze steeds meer bekend met het bedrijf, tot zij aan het einde van de funnel klant worden. Daar ga ik voor!

De onbegrensde mogelijkheden op het internet inspireren mij enorm. Dat het mogelijk is om vanuit elke locatie te werken en dat de wereld binnen handbereik is, fantastisch! Het zorgt ervoor dat ik niet klein en lokaal hoef te denken, maar ruimdenkender kan en moet zijn. Voor alles is een oplossing te vinden!

Martin is:

 • Creatief
 • Servicegericht
 • Persoonlijk
 • Doelgericht
 • Planmatig
 • Teamplayer

Quote:
“Niets duurt voort, behalve verandering! Ga daarom met de tijd mee, want het digitale tijdperk is aangebroken en verandert razendsnel.”

Recensies & beoordelingen

Super leuke en interessante workshop! Zeker aan te raden. – Eigenaar van Escape Room Zandvoort

Ik heb bij Martin Eefting de cursus Facebook Adverteren 2.0. Gevolgd. Hij heeft veel kennis van het onderwerp en kan de stof op een rustige en deskundige wijze overbrengen. Zijn meerwaarde is dat hij goed kan luisteren naar vragen binnen de groep, goed nadenkt over het antwoord en vervolgens op een heldere manier alles uitlegt. Daarbij controleert hij of iedereen het begrijpt en vat hij het antwoord ook nog eens samen. De hand-out is een handig hulpmiddel als naslag van de cursus. – Online Marketeer bij Met Brigitte

Recente berichten van

Sales Marketing Group

LinkedIn Training
Eerdere evenementen

13 januari | Inspire & Connect LIVE: LinkedIn training met Dolf Kos

20:00 - 21:00 Leer hoe jij je online zichtbaarheid kunt vergroten met LinkedIn LinkedIn biedt…
Eerdere evenementen

18 januari | Webinar: Introductie Strategisch adverteren op Facebook

20:00 - 21:00 Hoe zet je strategisch effectieve Facebookcampagnes op? Ook in 2021 is Facebook…
Inspire & Connect (online)

20 januari 2021 | Inspire & Connect LIVE: Tracking Prevention meets Data Driven Marketing

20:00 - 21:00 ITP, ETP, Tracking Prevention, Cookieless world - Wat is het, wat is…
LinkedIn training
SMG Academy Teaser

25 januari | Webinar: Jouw doelgroep targeten met LinkedIn ads

20:00 - 21:00 In dit webinar leer je welke targeting mogelijkheden er allemaal zijn binnen…

Op zoek naar een Online Marketeer?

Sales Marketing Group koppelt je aan de allerbeste freelancers.