SMG Academy: Kennis x Samenwerking = Kracht

Heb jij soms ook het gevoel dat alles steeds sneller veranderd? Goed zo, je hebt groot gelijk. Je hoort of leest veel over de ontwikkelingen in je vakgebied en ook jij betrapt jezelf er misschien wel op dat jouw kennis niet altijd meer actueel is. Het gedrag van consumenten verandert nu eenmaal snel. Door slimme apps ontstaan elke dag compleet nieuwe diensten en verdienmodellen. En daar houdt het niet op, innovaties in online marketing volgen elkaar razendsnel op. Social Media, Search Engine Optimisation, Market Automation, Artificial Intelligence en Big Data zijn slechts enkele van de gamechangers die ons dynamische werkveld een heel nieuw gezicht geven.

En zo kan het je gebeuren dat je je op een dag op een event bevindt. En ja hoor, de keynote speaker gooit de gevleugelde uitspraak er weer eens uit: ‘Verandering is de enige constante.’ Die kennen we zo langzamerhand wel. Maar eerlijk is eerlijk, stereotypes en gevleugelde uitspraken zijn in de regel niet zomaar ontstaan. Dus wat te doen?

Gelukkig is er nu de SMG Academy

Vergroot je marktwaarde met de SMG Academy

Als marketing en sales professional moet je ‘on top of your game’ zijn. Zo vergroot je je marktwaarde en wordt je overspoeld met toffe, goedbetaalde opdrachten.  Hoe ons werk en sociale leven er over pakweg 10 of 20 jaar uitziet laat zich maar moeilijk raden. Dat het opnieuw geheel anders zal zijn, is zowat een gegeven. Sterker nog, wie niet blijft leren valt een keer af. Zorg dus vooral dat je niet de verpersoonlijking wordt van Hyves of Kodak. Of in de woorden van een gewaarde SMG partner:

Maikel Rondon - Online Marketing & Retail Executive

Tegenwoordig neemt online per definitie een prominente rol in, of het nu gaat om commerciële uitbreiding, lancering van nieuwe producten, of het integreren van nieuwe bedrijfsactiviteiten. Zonder doordacht gebruik van online marketing en e-commerce boek je geen succes! 

Door deze ontwikkeling en mijn persoonlijke interesse is online marketing een essentieel onderdeel geworden van mijn aanpak bij het in kaart brengen van een (nieuwe) bedrijfsstrategie.’ Maikel Rondon, online marketing en retail executive.

Maar er is meer. Naast kennis is het als zelfstandig ondernemer ook nog onmisbaar om de beschikking te hebben over de juiste ondernemers capaciteiten. Je moet namelijk wel de kans krijgen om uit te blinken in datgene waar je energie van krijgt. Zonder de benodigde kwaliteiten op het gebied van personal branding en sales kan jouw unieke toegevoegde waarde zomaar onbenut blijven. Dat zou toch eeuwig zonde zijn? De SMG academy helpt je dat voorkomen.

Samen sterker

Gaat het je al duizelen? Logisch. Maar gelukkig sta je er niet alleen voor. Kennis is kracht. Met de Sales Marketing Group sta je samen sterker. Door kennis te delen, samen te werken aan het vinden van klussen en alsmaar te blijven groeien. Je had al een uniek talent en misschien ook al bakken ervaring. Maar je snapt wel: leunen op wat je al kan helpt je niet verder. Blijf je ontwikkelen. 

SMG Academy

De SMG academy is in het leven geroepen om jouw kennis en capaciteiten aan de top te krijgen en te houden. Om je toegevoegde waarde voor nu en de toekomst te maximaliseren.

Content Strateeg Bauke Dekker

‘De grootste uitdaging voor mij is toch elke keer weer op zoek gaan naar een nieuw project. Jezelf weer klaarmaken, presenteren, gesprekken aangaan. Wat ik goed vind van SMG is dat ze me heel erg goed helpen bij het stuk coaching. Goeie tips geven over jezelf presenteren. Online, maar ook gewoon in de gesprekken’ Bauke Dekker, online strateeg.

Bij de SMG-academy kun je leren van de meest ervaren professionals, die hun specialiteiten dagelijks inzetten. Van professionals voor professionals, zowel binnen als buiten de Sales Marketing Group. Elke maand zijn er cursussen met verschillende onderwerpen.

Jouw groei start hier

Voor de partners bij SMG is er ook nog een mooie korting, plus partners kunnen het studiebudget er voor inzetten. Maar ook als je geen partner bent, kun je de trainingen van de SMG-academy bijwonen, tegen een meer dan redelijk tarief. Jouw groei in digitale marketing start hier.

Bekijk hier de academies

 

 

Jeroen Santen, Yes Man

Jeroen is een gepassioneerd verhalenverteller. Hij noemt zichzelf graag ‘praatjesmaker’ en ‘huurwoordenaar’. In zijn dagelijks leven is hij voice over, copywriter en dagvoorzitter. Als partner van Sales Marketing Group schrijft hij blogs over diverse onderwerpen.

Nieuwste blogs en evenementen

Jeroen Santen

Author Jeroen Santen

More posts by Jeroen Santen

Doe mee met de discussie 1 bericht

Laat een bericht achter