INSPIRE & CONNNECT bij Sales Marketing Group: de aftrap!

Op 11 april 2018 was het zover: de eerste kennissessie van Sales Marketing Group. Deze eerste bijeenkomst in Huizen stond helemaal in het teken van meten is weten, met een spreker die ons alles vertelde over Google Shopping en hoe je daarbij marketing automation kunt inzetten. Een mooie aftrap van een nieuwe, maandelijkse traditie én direct een vliegende start voor Sales Marketing Group.

De kennissessies van SMG worden vanaf nu elke maand georganiseerd. Elke maand staat er een ander onderwerp centraal en worden en professionals uitgenodigd om hun kennis over dit onderwerp te delen. Deze maandelijkse sessies zijn een belangrijk onderdeel van het partnernetwerk. Het is namelijk niet alleen een manier om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in de wereld van de online marketing, maar óók om uitgebreid te netwerken met andere professionals én bedrijven.

Netwerken in een ongedwongen sfeer

Voor deze eerste bijeenkomst waren verschillende ZZP’ers en geïnteresseerde professionals uitgenodigd om een kijkje te komen nemen. Ook waren er een aantal klanten van SMG aanwezig. Een mooie kans voor hen om direct kennis te maken met de potentiële leden van SMG. De tien deelnemers begonnen de avond in Huizen met een informele kennismaking onder het genot van een hapje en een drankje.

Google Shopping & marketing automation: het verhaal van ADchieve

Coen de Vries van ADchieve was de spreker die door SMG was uitgenodigd om zijn kennis te delen tijdens deze eerste sessie. En dat is niet voor niets. De Vries won met zijn bedrijf ADchieve in het najaar van 2017 de felbegeerde Dutch Search Award in de categorie ‘beste PPC management software’. Hij nam ons mee in zijn verhaal over marketing automation en hoe je dit kunt inzetten bij Google Shopping. Ontzettend interessant voor iedereen die werkt in de retail of klanten heeft in die sector. De Vries leerde de deelnemers in vogelvlucht hoe ze effectieve campagnes kunnen opzetten, tracken en bijsturen.

 

We kijken terug op een geslaagde avond vol inspirerende ideeën, geslaagde gesprekken en een hoop nieuwe connecties voor de deelnemers. Voor SMG was de bijeenkomst ook een succes: na afloop van de avond besloten twee freelancers zich bij SMG aan te sluiten! Op naar volgende maand!

Ook meedoen?

Wil je ook een keer aanwezig zijn bij een kennissessie van Sales Marketing Group, als deelnemer of als spreker? Dat kan! Stuur ons even een e-mail. De eerstvolgende bijeenkomst is op 23 mei 2018. Hou onze website in de gaten voor meer informatie.

Recente posts

btw voordeel tips
Blog

Tips voor btw voordeel

Oktober aangifte - tips voor btw voordeel Eind van deze maand is het weer zo…
Evenement

6 november | Inspire & Connect

18:00 - 22:00 Tijdens deze Inspire & Connect gaan we het helemaal anders doen. Op…
de nieuwe KOR
Blog

Deelnemen aan de nieuwe KOR?

Per 1 januari verandert de kleine ondernemersregeling, ook wel bekend als de KOR. Wil je…
Evenement

10 december | Performance Marketing Event 2019

17:00 - ... Performance Marketing Event Ben jij als gedreven marketeer altijd op zoek naar…

Immelda Oord

Immelda Oord

Author Immelda Oord

Dit is een korte biografietekst. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi bibendum erat metus, eget faucibus orci varius non. Maecenas nec consequat ex, sit amet vulputate nisl.

More posts by Immelda Oord

Laat een bericht achter