23
januari

18:00 – 21:00

Tijdens de Inspire & Connect leer je de SMG Partners, opdrachtgevers en Freelancers kennen terwijl je op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen. Benieuwd naar het onderwerp van deze maand? Lees snel verder!

Het Thema

23 januari zullen er weer twee sprekers aanwezig zijn. Coen de Vries en SMG partner Dick de Zwart zullen jou kennis laten maken met automation. Coen de Vries legt uit wat je allemaal kan doen met de inzet van Google Shopping. Dick partner van SMG geeft je tips om aan de slag te gaan met  e-mail marketing en hoe je dit het beste kan gaan inzetten in 2019. Kortom en leerzame en gezellige avond die je niet mag missen.

Sessie 1: E-Mail marketing

E-mail maakt een grote ontwikkeling door. Voorheen was e-mail niet meer dan passieve tekst met wat beeldmateriaal. Inmiddels is dit al jaren niet meer zo. Met nieuwe  technieken en snufjes communiceren we de inhoud zo leuk, aantrekkelijk en doeltreffend mogelijk. Maar wist je dat je veel meer kan dan het kiezen van de juiste copy, beeld of kleuren?  Jouw e-mail kan daadwerkelijk leven!

“Voor content marketeers betekent dit dat er prachtige kansen ontstaan”

Denk aan hover-effecten, sliders, carrousels, tabs, en het toepassen van live content en meer. Voor content marketeers betekent dit dat er prachtige kansen ontstaan om verschillende soorten content op een aantrekkelijke en interactieve manier over te brengen.

Tijdens deze presentatie geeft e-mail marketeer Dick de Zwart jou een overzicht van de mogelijkheden en 6 tips en tricks om jouw e-mail marketing in 2019 naar het volgende niveau te tillen.

Sessie 2: Google Shopping

Coen de Vries van ADchieve is door SMG was uitgenodigd om kennis te delen tijdens de tweede sessie. En dat is niet voor niets. De Vries won met zijn bedrijf ADchieve in de categorie ‘beste PPC management software’. Hij neemt ons mee in zijn verhaal over marketing automation en hoe je dit kunt inzetten bij Google Shopping. Ontzettend interessant voor iedereen die werkt in de retail of klanten heeft in die sector. De Vries leert jou  in vogelvlucht hoe jij effectieve campagnes kunnen opzetten, tracken en bijsturen.

De sprekers

Dick de Zwart is enkele maanden partner bij SMG. Met jarenlange ervaring bij diverse (online)marketingbureaus helpt hij nu bedrijven die op zoek zijn naar een frisse kracht! Dick is beschikbaar als freelance marcom specialist. Verder kennismaken?

Coen de Vries is partner van ADchieve B.V. Waar hij automatiseringsoplossingen voor het adverteren in zoekmachines zoals Google ontwikkelt.

 

Over Inspire & Connect

Elke Inspire en Connect start met een diner en korte voorstelronde. Zo leren opdrachtgevers en Freelancers elkaar kennen. Daarna zullen de sprekers de diepte ingaan en is er genoeg ruimte voor Q&A bij de borrel!

Planning

18.00             aanvang
18.15-19.00    opening en buffet
18.45             voorstelronde
19.00-19.50   sessie 1
-pauze-
20.00-21.00   sessie 2
21.00-22.00   borrel

Locatie

Inspire & connect zal deze keer weer plaatsvinden op het kantoor van Castelein en Basmaci Accountants en Adviseurs, Huizermaatweg 600 te Huizen.

Niet te vergeten: diner vooraf en borrel achteraf worden door SMG verzorgd. Wel even aanmelden!

Vragen?

Geen nood, mail naar: info@salesmarketingcoach.nl.

Aanmelden?

[contact-form-7 404 "Not Found"]
Immelda Oord

Author Immelda Oord

Dit is een korte biografietekst. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi bibendum erat metus, eget faucibus orci varius non. Maecenas nec consequat ex, sit amet vulputate nisl.

More posts by Immelda Oord