22
jan

18:00 – 21:00

Tijdens deze Inspire & Connect kun je je laten inspireren door interessante presentaties! Hoe zet je video in voor zakelijke doeleinden en employer branding? Hoe werkt het snelgroeiende kanaal Pinterest precies én hoe gebruik je het effectief voor B2B marketing? Interessante kennissessies voor marketeers én recruiters. Ben jij er ook bij op 22 januari?

Beperkt plaats dus reserveer snel jouw gratis plek!

Dit ga je meemaken

Sessie 1: Pinterest voor bedrijven

Pinterest is een visuele zoekmachine waar mensen op zoek gaan naar inspiratie en ideeën met een koopintentie. Dat maakt het een e-commerce platform en niet een social media kanaal. Nederland heeft inmiddels vier miljoen Nederlandse geregistreerde gebruikers.

Dagelijks zijn driekwart miljoen pinners (de gebruikers) op zoek naar producten en diensten. Voor ondernemers en bedrijven die niet zichtbaar aanwezig zijn op Pinterest betekent dit een gemiste verkoopkans. Pinterest expert Maarten Bierman gaat je alles vertellen over hoe je dit platform kunt inzetten om je zakelijke klanten te verleiden.

Sessie 2: Videomarketing – employer branding

Ben jij als recruiter verantwoordelijk voor de werving van kandidaten maar vind je het moeilijk om ze te bereiken met content die er écht toe doet? Hoe geef je kandidaten een goede indruk van het bedrijf op een frisse aansprekende manier? LinkedIn expert én video trainer Thomas Slotboom gaat je vertellen hoe je jezelf als recruiter op de juiste wijze profileert en hoe je video succesvol inzet voor employer branding én werving.

Wie zijn de sprekers op 22 januari?

.

Maarten Bierman is Pinterest expert en eigenaar van The Pinfluencers. Vanaf kinds af aan was Maarten al gefascineerd door afbeeldingen. Op jonge leeftijd leerde hij het spelletje memory spelen en hij won altijd! Conversie zit in zijn DNA. Maarten wil winnen en zorgt voor resultaat. Met zijn bedrijf The Pinfluencers helpt hij ondernemers en bedrijven met het zakelijk inzetten van Pinterest. Van het inrichten en beheren van een zakelijk account tot het bedenken, opzetten en uitvoeren van Pinterest marketing campagnes, The Pinfluencers regelen het! Maarten komt graag zijn kennis van Pinterest én conversieoptimalisatie met marketing & e-commerce professionals delen tijdens deze Inspire & Connect.

Thomas Slotboom is video trainer en eigenaar van Sollvision. Geboren en getogen in Rotterdam, bevlogen ondernemer én recruitment trainer. Thomas is pragmatisch, positief en een aanjager. Zijn doel is om mensen te activeren het maximale uit zichzelf te halen. Onder het motto ‘’There is no can’t, only won’t’ stimuleert hij ondernemers en HR medewerkers om zichzelf en hun bedrijf op de meest optimale wijze te presenteren. Thomas heeft jarenlang zelf bij recruitment bureaus gewerkt en neemt deze kennis en ervaring mee in zijn workshops, (inhouse) trainingen en cursussen als recruitment trainer en video trainer. 

Planning

18.00 – 18.15 Ontvangst bij de Kalkovens (Fletcher Hotels)
18.15 – 19.00 Diner buffet
19.00 – 19.15 Opening en korte kennismaking aanwezigen
19.15 – 20.00 Kennis sessie 1

-PAUZE-

20.15 – 21.00 Kennis sessie 2
21.00 – 22.00 Afsluitende netwerkborrel

Inspiratie Kennis Netwerk

↓  Reserveer nu je plek!  ↓

Over Inspire & Connect

Elke Inspire & Connect start met een diner en een korte voorstelronde. Een ontspannen manier voor opdrachtgevers en freelancers om elkaar te leren kennen. Daarna is het woord aan de sprekers die je, met leerzame cases, vertellen over hun ervaringen kennis en de nieuwste ontwikkelingen. We sluiten de avond altijd af met een gezellige borrel, waarbij er voldoende gelegenheid is om vragen te stellen en nog even na te praten met collega’s uit je branche.

Locatie

Het Inspire & Connect event zal deze keer plaatsvinden in De Kalkovens (Havenstraat 311, 1271 GD Huizen).
Er zijn genoeg gratis parkeerplekken beschikbaar.

Toegang

Toegang is gratis voor sales, marketing en recruitment professionals die zich aangemeld hebben via de Eventbrite link. Wij hanteren wel een no-show fee. Mocht je onverhoopt toch niet aanwezig kunnen zijn, annuleer dan je gratis ticket of stuur een e-mail naar info@salesmarketinggroup.nl. Kosteloos annuleren kan tot 48 uur voor aanvang van het evenement. Hierna hanteren we de no-show fee van €50,-.

Toegang tot dit event kan je worden ontzegd wanneer deze avond voor jou niet relevant is. Een vriendelijke medewerker van SMG neemt in dit geval contact met je op om dit te bespreken.

Vragen?

Voor een antwoord op al je vragen over Inspire & Connect of andere events van SMG kun je mailen naar events@salesmarketinggroup.nl.
We horen graag van je!

Shanna

Author Shanna

More posts by Shanna