15
april

17:00 – 21:00

Tijdens deze Inspire & Connect kun je je laten inspireren door 3 interessante kennis sessies! Hoe profileer jij je als freelancer op LinkedIn? Hoe zorg je ervoor dat jouw PPC kan schalen met ad scripts en hoe haal je de maximale inspiratie en motivatie uit jezelf en je onderneming. Kortom, het wordt weer een avond vol leerzame presentaties voor marketeers én sales professionals. Ben jij er ook bij op 15 april?

Beperkt plaats dus reserveer snel jouw gratis ticket via Eventbrite.

Dit ga je meemaken

Sessie 1: LinkedIn voor freelancers

Freelancers gebruiken doorgaans meerdere kanalen om aan opdrachten te komen maar LinkedIn is degene die je het meest succesvol gaat inzetten na deze avond vol tips. Dolf Kos geeft je ruim 60 tips in 60 minuten en leert je hoe je als freelancer jezelf online presenteert, hoe je slim je netwerkt uitbreidt met de juiste contacten en hoe je juw profiel zo inricht dat je wél gevonden wordt door recruiters en opdrachtgevers.

Sessie 2: Je PPC schalen met behulp van ad scripts

Binnenkort meer…

Sessie 3: Hoe haal je het maximale uit jezelf en je onderneming

In deze sessie vertelt Mathijs hoe hij op dit punt is gekomen en waarom hij deze ‘move’ heeft gemaakt. Wat het hem tot nu toe allemaal heeft gebracht en welke drempels hij allemaal heeft moeten nemen. Dus ben je als ondernemer op zoek naar inspiratie en motivatie om het maximale uit jezelf en je onderneming te halen? Dan is deze sessie misschien net wat je zoekt.

Wie zijn de sprekers op 15 april?

Dolf Kos is senior digital marketeer, ervaren ondernemer en oprichter van Sales Marketing Group. Ondernemen zit Dolf in zijn bloed. Als interim senior online marketeer kwam hij al snel in aanraking met mede freelancers. Of goede marketing en sales professionals die graag wilden maar de stap naar freelance toch te groot vonden. Daar lag een kans. Dolf richt daarom in 2018 de Sales Marketing Group op, een partnernetwerk van gedreven freelance marketing en sales professionals. De kracht van samen groeien, verbinden en elkaar verder helpen, daar gelooft hij in. 

Nils Rooijmans is een veteraan in search marketing, AI-alumni en search specialist van beroep. Met meer dan 20 jaar ervaring in het veld (PPC, SEO) heeft hij meer dan honderden bedrijven geholpen  hun omzet en winst te vergroten, meestal door automatisering. 
Momenteel combineert hij zijn technische, zakelijke en ondernemerservaring met een extern zoekbureau en deelt hij zijn kennis over Google Ads-scripts via zijn site: nilsrooijmans.com

Mathijs Kok is meer dan 10 jaar actief als ondernemer in de e-commerce branche. Hij heeft verschillende bedrijven opgezet, is betrokken geweest als investeerder / aandeelhouders en heeft recent het roer volledig omgegooid. Doen wat je echt leuk vindt, zonder belemmeringen of gedoe. Sindsdien is Mathijs zijn kennis aan het delen via blogs, social media, podcasts en YouTube. Vanuit de overtuiging, dat als je het voor elkaar krijgt, om als autoriteit in je vak bij mensen in hun hoofd te komen, dan ontstaat de vraag naar je diensten als vanzelf.

Planning

17.00 – 18.00 LinkedIn sessie
18.00 –  19.00 Uitgebreid buffet
19.00 – 20.00 Ad Scripts presentatie van Nils Rooijmans
20.30 – 21.30 Podcasts presentatie van Mathijs Kok

Inspiratie Kennis Netwerk

↓  Reserveer nu je plek!  ↓

Over Inspire & Connect

Elke Inspire & Connect start met een diner en een korte voorstelronde. Een ontspannen manier voor opdrachtgevers en freelancers om elkaar te leren kennen. Daarna is het woord aan de sprekers die je, met leerzame cases, vertellen over hun ervaringen kennis en de nieuwste ontwikkelingen. We sluiten de avond altijd af met een gezellige borrel, waarbij er voldoende gelegenheid is om vragen te stellen en nog even na te praten met collega’s uit je branche.

Locatie

Het Inspire & Connect event zal deze keer plaatsvinden in De Kalkovens (Havenstraat 311, 1271 GD Huizen).
Er zijn genoeg gratis parkeerplekken beschikbaar.

Toegang

Toegang is gratis voor sales, marketing en recruitment professionals die zich aangemeld hebben via de Eventbrite link. Wij hanteren wel een no-show fee van €50,-. Mocht je onverhoopt toch niet aanwezig kunnen zijn, annuleer dan je gratis ticket of stuur een e-mail naar info@salesmarketinggroup.nl. Kosteloos annuleren kan tot 48 uur voor aanvang van het evenement.

Toegang tot dit event kan je worden ontzegd wanneer deze avond voor jou niet relevant is. Een medewerker van SMG neemt in dit geval contact met je op om dit te bespreken.

Vragen?

Voor een antwoord op al je vragen over Inspire & Connect of andere events van SMG kun je mailen naar events@salesmarketinggroup.nl.
We horen graag van je!

Martin

Author Martin

More posts by Martin