12
feb

18:00 – 21:00

Tijdens deze Inspire & Connect kun je je laten inspireren door 3 interessante kennis sessies! Hoe profileer jij je als freelancer op LinkedIn? Hoe zorg je dat jouw content wél converteert en wat moet je nu echt weten over succesvolle verkooptechnieken? Kortom, het wordt weer een avond vol leerzame presentaties voor marketeers én sales professionals. Ben jij er ook bij op 12 februari?

Beperkt plaats dus reserveer snel jouw gratis ticket via Eventbrite.

Dit ga je meemaken

Sessie 1: LinkedIn voor freelancers

Freelancers gebruiken doorgaans meerdere kanalen om aan opdrachten te komen maar LinkedIn is degene die je het meest succesvol gaat inzetten na deze avond vol tips. Dolf Kos geeft je ruim 60 tips in 60 minuten en leert je hoe je als freelancer jezelf online presenteert, hoe je slim je netwerkt uitbreidt met de juiste contacten en hoe je juw profiel zo inricht dat je wél gevonden wordt door recruiters en opdrachtgevers.

Sessie 2: Leer hoe jouw content wél converteert

Veel marketeers stoeien met de ROI op hun werk. Gepassioneerd zijn ze bezig met het creëren van relevante data maar ze zien helaas weinig tot geen conversie. Hoe kan dat anders? Omar Lovert, conversie specialist, gaat het je vertellen. ‘Wat is conversie optimalisatie precies en hoe pak je dat goed aan?
In de afgelopen jaren is CRO van buzzword naar een benodigde discipline binnen bedrijven geworden. Toch worstelen veel bedrijven hiermee en zie ik regelmatig dezelfde valkuilen. Tijdens deze sessie op Inspire & Connect neem ik je mee in de wereld van optimalisatie; de aanpak, de valkuilen, psychologie en diverse voorbeelden van succes en failures.’

Sessie 3: Round table Sales

Iedere freelancer moet zichzelf kunnen verkopen. Wie je bent als persoon, wat je doet in je werk, wie je kent en vooral wat jouw toegevoegde waarde is als sales of marketing professional. Ervaren salestijger Saul Janssen kijkt ernaar uit om hier samen met jullie over te sparren tijdens de round table sessie. Hij deelt zijn ervaringen en tips maar bovenal wilt hij discussiëren over verschillende sales technieken, uitdagingen en succes stories. Ben jij erbij?

Wie zijn de sprekers op 12 februari?

Dolf Kos is senior digital marketeer, ervaren ondernemer en oprichter van Sales Marketing Group. Ondernemen zit Dolf in zijn bloed. Als interim senior online marketeer kwam hij al snel in aanraking met mede freelancers. Of goede marketing en sales professionals die graag wilden maar de stap naar freelance toch te groot vonden. Daar lag een kans. Dolf richt daarom in 2018 de Sales Marketing Group op, een partnernetwerk van gedreven freelance marketing en sales professionals. De kracht van samen groeien, verbinden en elkaar verder helpen, daar gelooft hij in. 

Omar Lovert is conversie optimalisatie en growth specialist en oprichter van NightMonkey.Hij helpt bedrijven om meer data gedreven aan de slag te gaan en om, naast alleen de cijfers, meer oog te laten hebben voor de ervaringen van de consument. Daarbij past hij z’n optimalisatie framework toe om tot inzicht en resultaten te komen. Hij ziet dat de rol van een CRO specialist vaak vele malen verder gaat dan alleen A/B testjes opzetten en juist doordat ze zo gefocust zijn op de consument en data vaak aan de basis kunnen staan van transformaties binnen bedrijven.

Saul Janssen is senior sales professional en helpt bedrijven om hun doelstellingen te realiseren. Of het nu gaat om waardevolle leads binnen halen, het trainen van teams of het optimaliseren van sales processen, Saul helpt bedrijven groeien. 

Planning

18.00 – 19.30 Ontvangst en uitgebreid buffet
19.30 –  20.00 Plenaire opening
20.00 – 21.15 Inhoudelijke sessie naar keuze
21.15 – 22.00 Afsluitende netwerkborrel

Inspiratie Kennis Netwerk

↓  Reserveer nu je plek!  ↓

Over Inspire & Connect

Elke Inspire & Connect start met een diner en een korte voorstelronde. Een ontspannen manier voor opdrachtgevers en freelancers om elkaar te leren kennen. Daarna is het woord aan de sprekers die je, met leerzame cases, vertellen over hun ervaringen kennis en de nieuwste ontwikkelingen. We sluiten de avond altijd af met een gezellige borrel, waarbij er voldoende gelegenheid is om vragen te stellen en nog even na te praten met collega’s uit je branche.

Locatie

Het Inspire & Connect event zal deze keer plaatsvinden in De Kalkovens (Havenstraat 311, 1271 GD Huizen).
Er zijn genoeg gratis parkeerplekken beschikbaar.

Toegang

Toegang is gratis voor sales, marketing en recruitment professionals die zich aangemeld hebben via de Eventbrite link. Wij hanteren wel een no-show fee van €50,-. Mocht je onverhoopt toch niet aanwezig kunnen zijn, annuleer dan je gratis ticket of stuur een e-mail naar info@salesmarketinggroup.nl. Kosteloos annuleren kan tot 48 uur voor aanvang van het evenement.

Toegang tot dit event kan je worden ontzegd wanneer deze avond voor jou niet relevant is. Een medewerker van SMG neemt in dit geval contact met je op om dit te bespreken.

Vragen?

Voor een antwoord op al je vragen over Inspire & Connect of andere events van SMG kun je mailen naar events@salesmarketinggroup.nl.
We horen graag van je!

Shanna

Author Shanna

More posts by Shanna