10
okt

18:00 – 21:00

Tijdens deze Inspire & Connect zijn we te gast bij één van de beste digital marketing bureaus van Nederland: Traffic Builders. Ze zijn inmiddels al 11 keer verkozen in de Top 5 beste digital marketing bureau’s van ons land en dat is niet voor niks: ze worden geroemd om hun vergaande expertise op het gebied van e-commerce, digitale strategie, data driven marketing en full funnel marketing. Op donderdag 10 oktober zullen ze deze kennis met ons gaan delen, dus zorg dat je erbij bent! 

We hebben beperkte plaatsen beschikbaar. Reserveer nu gelijk jouw gratis ticket via Eventbrite.

Dit ga je meemaken

Sessie 1: REAN – de rode draad door jouw digital marketing strategie

Om een marketingstrategie te formuleren moet je als bedrijf uiteraard even stilstaan bij wat jouw marktpositie en o.a. jouw sterktes en zwaktes zijn. Dit geldt net zo voor het online gedeelte binnen jouw marketingstrategie. Een digital marketing strategie maakt altijd deel uit van het grotere plaatje en past natuurlijk binnen de de organisatiedoelen en -doelstellingen. Hoe digitaal we ook zijn, toch komen de traditionele marketingboeken toch wel eens van pas om inspiratie op te doen voor het opbouwen van een marketingstrategie. In veel van deze boeken wordt er aan de hand van een aantal stappen een strategie vormgegeven. Wolter Tjeenk neemt ons mee door alle stappen om een succesvolle digital marketing strategie op te stellen.

Sessie 2: Datahive 360 – data uit verschillende verkeersbronnen inzichtelijk maken

Om datadriven te kunnen werken is het noodzakelijk dat je in eerste instantie inzicht hebt in de performance van diverse kanalen. Hiervoor is het nodig om diverse verkeersbronnen te koppelen in één centraal systeem, zodat je data kunt bewerken, integreren en in de juiste structuur kunt zetten. Vervolgens kun je deze data visualiseren in een dashboardtool om er interessante inzichten uit te halen. Felipe gaat ons uitleggen hoe je aan de hand van dit data management systeem alle relevante data kunt structuren en op tactische wijze kunt beïnvloeden.

Wie zijn de sprekers?

.

Felipe Wesbonk is digital analytics consultant bij Traffic Builders en altijd bezig met de laatste ontwikkelingen op het gebied van e-commerce. Hij is verantwoordelijk voor het aansturen en coachen van een team van consultants en hij begeleidt trajecten op het gebied van digital analytics en omnichannel/e-commerce strategie.

Felipe heeft ruime ervaring in e-commercestrategie, omnichannel strategie, digital analytics (online en offline), customer journey, multichannel attributie, user experience/conversie optimalisatie, coaching en aansturing team, trainingen en workshops.

Wolter Tjeenk Willink is oprichter en directeur bij Traffic Builders. Hij is verantwoordelijk voor de strategische ontwikkeling van de organisatie, marketing & sales en partnerships. Daarnaast is hij nauw betrokken bij de online marketing strategie en projectbegeleiding van key accounts in onder andere finance, retail en automotive.

‘Met ruim 15 jaar ervaring als sr. online marketing consultant ben ik goed op de hoogte van de ontwikkelingen binnen onze expertisegebieden, waaronder Display Advertising (RTB / programmatic buying), social media marketing, Paid Search / SEA (o.a. Google AdWords / Bing Ads), Organic Search / SEO, Webanalytics & Marketing Intelligence en Conversie-Optimalisatie.’

Planning

18.00 – 18.15 Ontvangst bij Traffic Builders
18.15 – 19.00 Diner buffet
19.00 – 19.15 Opening en korte kennismaking aanwezigen
19.15 – 20.00 Kennis sessie 1

-PAUZE-

20.15 – 21.00 Kennis sessie 2
21.00 – 22.00 Afsluitende netwerkborrel

↓  Reserveer nu je plek!  ↓

Aanmelden via Eventbrite

Over Inspire & Connect

Elke Inspire & Connect start met een diner en een korte voorstelronde. Een ontspannen manier voor opdrachtgevers en freelancers om elkaar te leren kennen. Daarna is het woord aan de sprekers die je, met leerzame cases, vertellen over hun ervaringen kennis en de nieuwste ontwikkelingen. We sluiten de avond altijd af met een gezellige borrel, waarbij er voldoende gelegenheid is om vragen te stellen en nog even na te praten met collega’s uit je branche.

Locatie

De Inspire & Connect zal deze keer plaatsvinden op bij Traffic Builders | TWC Carlton Tower | P.J. Oudweg 4 | 1314 CH| Almere

Parkeren kan eenvoudig in de ondergrondse parkeergarage van TWC Carlton Tower óf op de openbare weg. Ga je met het OV? Dan is het slechts 4 minuten lopen van het treinstation Almere Centrum.

Toegang

Gratis

Wij hanteren een no-show fee voor de (gratis) Inspire & Connect aanmelders. Mocht je onverhoopt niet aanwezig kunnen zijn, annuleer dan je gratis ticket of stuur een e-mail naar info@salesmarketinggroup.nl. Kosteloos annuleren kan tot 48 uur voor aanvang van het evenement. Hierna hanteren we de no-show fee van € 50,-.

Toegang tot dit event kan je worden ontzegt wanneer deze avond voor jou niet relevant is. Een medewerker van SMG neemt in dit geval vriendelijk contact met je op om dit te bespreken.

Vragen?

Voor een antwoord op al je vragen over Inspire & Connect of andere events van SMG kun je mailen naar events@salesmarketinggroup.nl.
We horen graag van je!

Inspiratie Kennis Netwerk

↓  Reserveer nu je plek!  ↓

Shanna

Author Shanna

More posts by Shanna