27
Maart

18:00 – 22:00

Tijdens de Inspire & Connect leer je de SMG-Partners, opdrachtgevers en freelancers kennen terwijl je op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen. Benieuwd naar het onderwerp van deze maand? Lees snel verder!

Het Thema

27  maart  zullen er weer interessante sprekers aanwezig zijn bij de Inspire & Connect. Jurre van Adwise gaat het hebben over Amazon en Thijs gaat het hebben over de Technologische ontwikkelingen Kortom, een leerzame en gezellige avond die je niet mag missen!

Over Adwise – Your Digital Brain

Wij zijn Adwise. Wij zijn your digital brain. Dat is onze hart en ziel. We zien dat de digitale wereld pas aan het begin van zijn mogelijkheden staat. Dat vraagt dat we het nu goed doen. Maar het vraagt vooral dat we continu op ontdekkingsreis gaan naar de nieuwe kansen en mogelijkheden van digitale technologie in het leven en het succes van onze klanten. Die reis gaat Adwise aan, iedere dag weer. Samen met de bedrijven die de digital companies van nu en straks durven te zijn. Wij dagen onszelf en onze klanten uit om steeds weer mee te groeien met de nieuwe mogelijkheden die digitale technologie te bieden heeft. En om daar de juiste keuzes in te maken voor de business.

Adwise maakt iedere dag weer een sprong naar de toekomst. Daar liggen namelijk de business-antwoorden voor onze klanten vandaag. Dat betekent dat we het nu goed doen, maar vooral dat we blijven ontdekken wat er morgen en overmorgen nodig is. Wij bouwen sterke relaties met klanten door samen op reis te gaan naar de nieuwe digitale business, marketing en zelfs organisatie- en productiemodellen van de toekomst. De diepe kennis van de business bij onze klanten en de digitale kennis, ervaring en innovatiedrang van Adwise zorgt voor een ijzersterk team dat garant staat voor zowel de ontdekking, als ontginning van nieuwe business kansen.

Adwise bestaat om onwaarschijnlijk succesvolle organisaties te helpen bouwen. Ook met bedrijven die dat nu nog niet zijn. Zijn jij en je bedrijf klaar om samen op ontdekkingsreis te gaan? Your digital brain is ready to go.

Digital Transformation

Sprekers: Koen Kranenberg (Director Disruption & Innovation) en Daan Loohuis (Senior Digital Strategist)

Daan Loohuis Adwise

Hoe ga je mee in de constante stroom van verandering? Koen en Daan nemen je mee in de wereld van de digitale transformatie. Aan de hand van cases en voorbeelden laten zij je zien waar kansen en uitdagingen liggen en hoe je deze succesvol implementeert binnen jouw organisatie.

Koen Kranenberg Adwise

 

 

 

 

Succesvol met Amazon Marketing

Spreker: Jurre Oosterwechel (Digital Advertising Marketeer bij Adwise – Your Digital Brain)

Waar Amazon ooit begon met het verkopen van boeken, is het Amerikaanse platform inmiddels uitgegroeid tot een wereldwijde retail-gigant. Amazon heeft ook in Europa razendsnel marktaandeel veroverd. Dit biedt enorme kansen. Jurre laat aan de hand van praktische voorbeelden zie hoe Amazon een belangrijk onderdeel binnen jouw digitale strategie kan vormen. Ook neemt hij je mee in de inzet van een succesvolle Amazon strategie en welke rol hierin is weggelegd voor advertising.

Over Inspire & Connect

Elke Inspire & Connect start met een diner en een korte voorstelronde. Zo leren opdrachtgevers en freelancers elkaar kennen. Daarna zullen de sprekers de diepte ingaan en is er genoeg ruimte voor Q&A’s bij de borrel!

Planning

18.00             aanvang
18.15-19.00    opening en buffet
18.45             voorstelronde
19.00-19.50   sessie 1
-pauze-
20.00-21.00   sessie 2
21.00-22.00   borrel

Locatie

De Inspire & Connect zal deze keer plaatsvinden op het kantoor van Adwise. Twentepoort West 10, 7609 RD Almelo.

Niet te vergeten: het diner vooraf en de borrel achteraf worden door SMG verzorgd. Wel even aanmelden!

Vragen?

Geen nood, mail naar: info@salesmarketingcoach.nl.

Aanmelden?


Na aanmelding voor dit evenement zullen we je uitnodigen voor komende evenementen en op de hoogte houden van onze activiteiten.

Immelda Oord

Author Immelda Oord

Dit is een korte biografietekst. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi bibendum erat metus, eget faucibus orci varius non. Maecenas nec consequat ex, sit amet vulputate nisl.

More posts by Immelda Oord