De Sales Marketing Group organiseert maandelijks Inspire & Connect. Deze netwerkavond staat volledig in het teken van het delen van vakkennis en het ontmoeten van collega (freelance) marketeers. Shanna Bozuwa is partner bij SMG en schrijft een terugblik over de Inspire & Connect van oktober 2019.

Het WTC van Almere

Midden in het centrum van Almere staat een indrukwekkend gebouw, het World Trade Center. Staat die ook in Almere dan? Jep! Het WTC van Almere, ook wel bekend als de Carlton Tower, is 120 meter hoog en telt 31 verdiepingen. Deze skyscraper is zeker het bezoeken waard, mocht je ooit in de buurt zijn.

Tijdens deze Inspire & Connect waren we te gast bij Traffic Builders, hun kantoor bevindt zich op de bovenste verdiepingen. We namen de glazen lift en wauw…wat een fenomenaal uitzicht (niet aan te raden voor mensen met hoogtevrees). Je kunt hier overigens maar kort van genieten want de lift brengt je in een razendsnel tempo naar boven.

Over Traffic Builders

Voor wie Traffic Builders niet kent, zij zijn een award winning digital marketing bureau. Al jaren in de top 5 van Nederland en dit jaar staan ze voor de 11de keer in de Emerce Top 100. Safe to say dat zij de ins en outs van digital marketing op hun duimpje kennen.

REAN model ontcijfert

Aangekomen bij Traffic Builders werden we welkom geheten door het projectteam van Sales Marketing Group. Nadat we genoten van een uitgebreid Chinees buffet en kennis maakten met een aantal vakgenoten, namen we plaats voor de start van de eerste presentatie. Directeur Wolter Tjeenk Willink heet ons welkom en start zijn presentatie over zijn bedrijf. Hij vertelt over de groei die ze hebben doorgemaakt en het succesvolle REAN model waar zij mee werken. Tijdens de korte pauze praten we bij met partners en andere genodigden. Er zijn vanavond veel vakgenoten uit de marketing branche maar ook een aantal sales professionals.

Datahive 360: de tool die het leven van digital marketeers makkelijker maakt

Felipe Wesbonk vervolgt de avond met zijn presentatie over Datahive 360. Een zeer uitgebreid data analyse pakket waar Traffic Builders sinds kort mee werkt. Er worden een hoop vragen gesteld uit het publiek over de werking, implementatie en kosten. Felipe beantwoorde met veel enthousiasme de vragen en belooft de presentatie achteraf toe te sturen aan alle genodigden. We sluiten de avond af met een gezellige borrel waar de nodige contacten worden gelegd. Bedankt Traffic Builders voor het warme ontvangst, graag tot een volgende keer!

Inspire & Connect: netwerken en kennis opdoen

Het was weer een leerzame en gezellige avond. Mooie gesprekken gehad met partners en andere aanwezigen: recruiters, vakgenoten en natuurlijk de sprekers. Op naar de volgende Inspire & Connect! Wil je daar ook bij zijn? Bekijk dan de event pagina en meld je aan! Deelname is gratis maar de plekken zijn beperkt, dus wacht niet te lang.

Lees ook

Shanna

Author Shanna

More posts by Shanna

Laat een bericht achter