17
April

18:00 – 21:00

Tijdens Inspire & Connect leer je SMG-Partners, opdrachtgevers en freelancers kennen én blijf je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Benieuwd naar het onderwerp van deze maand? Lees snel verder.

Het Thema

17 april zullen er weer interessante sprekers aanwezig zijn bij de Inspire & Connect. Tim & Teressa van Spotler gaan een leuke case bespreken die ze ook op de webwinkel vakdagen hebben gegeven. SMG partner Wouter Amersfoort gaat een interessante case bespreken. Meer informatie over de inhoud volgt. Houd hiervoor onze event pagina in de gaten. Aanmelden kan al wel.

Over Inspire & Connect

Elke Inspire & Connect start met een diner en een korte voorstelronde. Zo leren opdrachtgevers en freelancers elkaar kennen. Daarna zullen de sprekers de diepte ingaan en is er genoeg ruimte voor Q&A’s bij de borrel!

Sessie 1: e-mailmarketing en online conversie

Tim Bout en Teresa Lobosco bundelen hun kennis en ervaring tot een gezamenlijke presentatie: een case die inkijk biedt in de succesvolle omnichannel strategie van Babboe. Voor effectieve e-mailmarketing en online conversie werkt Babboe samen met Spotler. Personalisatie en segmentatie spelen daarbij een belangrijke rol. Dankzij een koppeling tussen Spotler en de Babboe webshop kan hiervoor veel relevante data worden verzameld. Tim en Teresa vertellen je graag hoe zij dat hebben aangepakt. Zelf aan de slag? Dat kan natuurlijk! Na deze sessie krijg je een kennisbundel mee. Met deze gids vol praktische tips en tricks over e-mailmarketing voor webshops maak je direct een vliegende start.

Tim Bout

Tim Bout

Tim Bout is verantwoordelijk voor het aansluiten van nieuwe klanten bij Spotler. Door mensen te adviseren en te inspireren, maakt hij ze enthousiast over succesvolle e-mailmarketing met e-mailmarketingoplossing Spotler. Hij vertaalt daarbij de wensen en behoeften van klanten naar een concreet aanbod waardoor zij succesvol kunnen starten.

Teresa Lobosco Teresa Lobosco

Al ruim 5 jaar zet Teresa Lobosco zich in voor een succesvolle customer experience voor klanten van Babboe. Haar werkzaamheden richten zich op customer journeys, klanttevredenheid en e-mailmarketing. Daaronder valt ook de ontwikkeling van een ambassadeursplatform voor Babboe bakfietsen. Dat is, dankzij integratie met Spotler, een groot succes!

Sessie 2: Non-profit fundraising

Dat online fundraising voor een non-profit organisatie anders werkt dan omzet behalen met een webshop blijkt wel uit het verhaal van Wouter Amersfoort. Want wanneer conversies niet één op één kunnen worden doorgemeten en het ophalen van donaties het doel is, zul je op een andere manier moeten adverteren.

 

Wouter neemt ons mee in een case van de Nierstichting. Ben je benieuwd hoe hij adwords, social media, affiliate marketing en website optimalisatie in heeft gezet om donateurs te werven? Luister dan naar zijn verhaal tijdens deze tweede sessie van Inspire & Connect.

Wouter Amersfoort Online Marketeer Wouter Amersfoort

Wouter Amersfoort is online marketeer en partner van SMG. Hij is gespecialiseerd in SEO, SEA, Social Advertising, E-mail Marketing, Conversieoptimalisatie, Web Analytics, E-commerce, Branding en Usability. Tijdens zijn Interim opdracht bij de Nierstichting was Wouter verantwoordelijk voor een breed scala aan projecten en campagnes voor het werven van nieuwe donateurs en donaties.

Over Inspire & Connect

Elke Inspire & Connect start met een diner en een korte voorstelronde. De perfecte manier voor opdrachtgevers en freelancers om elkaar te leren kennen. Daarna is het woord aan de sprekers die je, aan de hand van leerzame praktijkvoorbeelden, vertellen over hun ervaringen en de nieuwste ontwikkelingen. We sluiten de avond af met een gezellige borrel, waarbij er voldoende gelegenheid is om vragen te stellen en nog even na te praten.

Planning

18.00             aanvang
18.15-19.00    opening en buffet
18.45             voorstelronde
19.00-19.50   sessie 1
-pauze-
20.00-21.00   sessie 2
21.00-22.00   borrel

Locatie

De Inspire & Connect zal deze keer weer plaatsvinden op het kantoor van Castelein & Basmaci Accountants | Adviseurs, Huizermaatweg 600, te Huizen.

Niet te vergeten: het diner vooraf en de borrel achteraf worden door SMG verzorgd. Wel even aanmelden!

Vragen?

Geen nood, mail naar: info@salesmarketingcoach.nl.

Aanmelden?


Na aanmelding voor dit evenement zullen we je uitnodigen voor komende evenementen en op de hoogte houden van onze activiteiten.

Immelda Oord

Author Immelda Oord

Dit is een korte biografietekst. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi bibendum erat metus, eget faucibus orci varius non. Maecenas nec consequat ex, sit amet vulputate nisl.

More posts by Immelda Oord