10
juli

18:00 – 21:00

Inspire & Connect: Multichannel e-commerce

 

Op woensdag 10  juli leer jij hoe je een geweldige multichannel experience realiseert!  Verwacht een avond met drie sprekers,  handige tips, cases en hands on experience waar je zeker iets van kan leren!

Tijdens deze speciale avond kan je naast kennis vergaren ook naar hartenlust netwerken met vakgenoten en opdrachtgevers.

Lees snel verder of bestel gelijk jouw gratis ticket.

Dit ga je meemaken

Sessie 1: Win het vertrouwen van je klant!

Een klant op zijn wenken bedienen in de winkel, op sociale media en in de online shop? Dit is tegenwoordig een must! Elke consument wil offline maar ook zeker online op zijn wenken bediend worden en via elk kanaal dezelfde service ervaren. Is dit überhaupt mogelijk? Trusted Shops is overtuigd van wel door tijdens iedere stap van de customer journey de juiste behoefte van de consument te vervullen.

Sessie 2: Case: Marlies Dekkers

Marlies Dekkers heeft de afgelopen jaren een enorme groeispurt doorgemaakt. Deze is mede te danken aan een sterke focus op e-commerce en CRM. Michiel van Gaalen (freelance Salesforce consultant) en Jerome Orlemans (E-Commerce Manager) delen hoe ze de afgelopen jaren de visie hebben omgezet naar de praktijk. Ze vertellen over de (omnichannel) campagnes die ze nu doen via e-mail, winkels en online advertising. Hierbij leggen ze direct ook de link naar de gebruikte stack (Salesforce), het klantbeeld en het monitoren van performance en klantwaarde op klantniveau.

Wie zijn de sprekers?

Tim Heinen is Country Manager bij Trusted Shops. Er wordt continu geïnvesteerd in het vertrouwensplatform waardoor consumentenvertrouwen wordt vergroot, klantrelaties worden versterkt en een stijging in websitebezoekers wordt gerealiseerd. Bij Trusted Shops zijn al meer dan 30.000 webwinkels in 13 landen actief, waaronder Bodyenfitshop.nl, Hunkemöller.nl en Charlietemple.nl.

Michiel van Gaalenen heeft gewerkt aan de nieuwe omnichannel stup van Marlies Dekkers. Hij is als consultant ingeroepen om een CRM en omni-channel marketing strategie op te zetten en implementeren.

Planning

18.00 Aanvang
18.15-19.00 Buffet
18.45 Opening met voorstelronde
19.00-19.50 Sessie 1
-pauze-
20.00-21.00 Sessie 2
21.00-22.00 Borrel

Over Inspire & Connect

Elke Inspire & Connect start met een diner en een korte voorstelronde. De perfecte manier voor opdrachtgevers en freelancers om elkaar te leren kennen. Daarna is het woord aan de sprekers die je, met leerzame praktijkvoorbeelden, vertellen over hun ervaringen en de nieuwste ontwikkelingen. We sluiten de avond af met een gezellige borrel, waarbij er voldoende gelegenheid is om vragen te stellen en nog even na te praten.

Inspiratie Kennis Netwerk

↓  Reserveer nu je plek!  ↓

Locatie

Inspire & Connect vindt deze keer plaats op het kantoor van Castelein & Basmaci Accountant | Adviseurs, Huizermaatweg 600, in Huizen.

Niet vergeten: Het diner vooraf en de borrel achteraf worden door SMG verzorgd. Wel even aanmelden!

Vragen?

Voor een antwoord op al je vragen over Inspire & Connect of andere events van SMG kun je mailen naar info@salesmarketingcoach.nl. We horen graag van je!

Immelda Oord

Author Immelda Oord

Dit is een korte biografietekst. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi bibendum erat metus, eget faucibus orci varius non. Maecenas nec consequat ex, sit amet vulputate nisl.

More posts by Immelda Oord