20
mei

20:00 – 21:00

E-mail content training: leer hoe jij meer opens en meer kliks kunt behalen

Worstel jij ook altijd hoe je nou dé beste onderwerpregel samenstelt voor je nieuwsbrief? Of leveren jouw e-mails structureel te weinig kliks op en blijven daardoor ook je opbrengsten achter? Dan is deze webinar iets voor jou!

Hier aanmelden

Over deze training

Tijdens deze Inspire & Connect LIVE geeft Kevin Ruhe, Freelance E-mail Marketeer, je praktische tips waar je op moet letten bij het opstellen van een onderwerpregel. Daarnaast gaat hij in op e-mail content. Wat zijn scanbare elementen? En welke gouden regels met je hanteren om jouw e-mail zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Het wordt allemaal besproken tijdens de sessie aan de hand van voorbeelden uit de praktijk.

Resultaten van de training 

Je leert:

   • Waar je op moet letten bij het maken van een triggerende onderwerpregel
   • Waar je op moet letten bij het maken van de content voor je mail
   • Hoe je slim gebruik kunt maken van psychologische mechanismen in je mails
   • Hoe je zorgt voor meer opens en meer kliks in je mails.

Over de trainer

Kevin Ruhe, spreker inspire & Connect gratis event voor freelance marketeersKevin heeft meerdere ervaringen opgedaan binnen E-mail / CRM marketing. Zijn passie voor e-mail marketing komt naar voren in het vormgeven van effectieve e-mailmarketing strategieën die hij in de praktijk ook weet te vertalen naar succesvolle omnichannel marketing automation flows. Zijn kracht hierbij is niet alleen op strategisch niveau te kunnen adviseren,  maar ook zijn technische inhoudelijk kennis van de verschillende ESP’s als Clang, Salesforce Marketing Cloud, Bronto, Copernica en Spotler.

Kevin weet de wens van klanten / interne stakeholders helder te maken en om te zetten in effectieve oplossingen. Daarbij gaat hij pragmatisch en resultaat gericht te werk. Vanuit zijn ervaringen heeft Kevin zowel gewerkt aan de bureauzijde als klantzijde. Hierdoor heeft hij veel ervaringen opgedaan in (technisch) projectmanagement voor verschillende klanten maar ook het managen van (interne) stakeholders.

Zo verloopt de training

Na een korte introductie van SMG zal Kevin het woord overnemen en je meenemen in zijn inspirerende verhaal. Aan het eind vindt een Q&A sessie plaats zodat alle vragen aan bod komen.

Voor wie is deze webinar geschikt?

Freelance sales en marketing professionals. Of mensen die freelancer willen gaan worden. Die aan de slag willen gaan met e-mailmarketing en door je eigen barrières heen te breken.

Praktisch

Meld je aan via Eventbrite. Je zult van ons een url ontvangen waarmee je het deze Inspire & Connect LIVE kan volgen. 

Datum: 20 mei 2020
Tijd: 20.00-21.00

Hier aanmelden

Vragen?

Voor een antwoord op al je vragen over SMG Academy of andere events van SMG kun je mailen naar info@salesmarketinggroup.nl.
We horen graag van je!

Martin

Author Martin

More posts by Martin