22
mei

18:00 – 21:00

Op woensdag 22 mei staat Inspire & Connect in het teken van dynamische marketing. Je neemt deze avond deel aan twee sessies waarin er op verschillende manieren gekeken wordt naar dit thema. Eerst zal Patrick Roebersen zijn visie toelichten aan de hand van zijn specialisme: call tracking bij leads. Daarna neemt Rogier Croes je mee in de wereld van gamefication en maak je spelenderwijs kennis met je klanten.

Tijdens deze avond kan je naar hartenlust netwerken en kennis opdoen!

 

Sessie 1: The missing link

De telefoon staat roodgloeiend op de sales afdeling, maar de online conversieratio’s zijn niet om over naar huis te schrijven. Hoe kan dit? En wat kan je eraan doen? Er mist een connectie onlineen het waardevolle telefoongesprek. Patrick Roebersen gaat je vertellen hoe je iedere websitebezoeker een uniek telefoonnummer kan laten zien zodat verwijzende verkeersbronnen inzichtelijk worden. Verwacht een presentatie vol humor en een praktische case.

Patrick Roebersen — AdCalls

Patrick Roebersen is sales manager bij AdCalls. Als marktleider streeft AdCalls ernaar telefonische conversies voortkomend uit online en offline marketingactiviteiten inzichtelijk te maken voor nationaal- en internationaal georiënteerde organisaties. Ze lopen voorop als het gaat om het ontwikkelen van klantgerichte call tracking-oplossingen en het integreren met vooraanstaande marketingtools, analytics en CRM-systemen.

Sessie 2: Let’s play!

Leer hoe je door het inzetten van Touch Screen Marketing spelende wijs kennis maakt met je klant. Rogier Croes zal je in deze sessie menemen in de evolutie van de virtuele spelletjes wereld.

“Ik vertel een verhaal over gamification, waarbij ik de learnings uit online marketing projecteer op de offline retail wereld. We hebben mooie case studies met grote merken als AH, Coca-Cola, Starbucks, etc. en kunnen veel delen.”

Rogier Croes — Touchscreen Marketing

Rogier Croes is CEO van Touchscreen Marketing. Dit is een bedrijf dat via een eigen platform impactvolle communicatie verzorgt op toplocaties en daarbij waardevolle data verzamelt. Dit doen ze via interessante en interactieve minigames op touchscreens. Daarbij leveren ze consumenten onderzoek om gedragspatronen te herkennen en hier om in te spelen met de games die we maken.

Over Inspire & Connect

Elke Inspire & Connect start met een diner en een korte voorstelronde. De perfecte manier voor opdrachtgevers en freelancers om elkaar te leren kennen. Daarna is het woord aan de sprekers die je, met leerzame praktijkvoorbeelden, vertellen over hun ervaringen en de nieuwste ontwikkelingen. We sluiten de avond af met een gezellige borrel, waarbij er voldoende gelegenheid is om vragen te stellen en nog even na te praten.

Planning

18.00 Aanvang
18.15-19.00 Buffet
19.00 Opening met voorstelronde
19.15-20.00 Sessie 1
-pauze-
20.15-21.00 Sessie 2
21.00-22.00 Borrel

Locatie

De Inspire & Connect zal deze keer weer plaatsvinden op het kantoor van Castelein & Basmaci Accountants | Adviseurs, Huizermaatweg 600, te Huizen.

Niet te vergeten: het diner vooraf en de borrel achteraf worden door SMG verzorgd. Wel even aanmelden!

Vragen?

Ga naar de contact pagina en stel je vraag.

Inspiratie Kennis Netwerk

↓  Reserveer nu je plek!  ↓

Immelda Oord

Author Immelda Oord

Dit is een korte biografietekst. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi bibendum erat metus, eget faucibus orci varius non. Maecenas nec consequat ex, sit amet vulputate nisl.

More posts by Immelda Oord