18
Maart

18:00 – 22:00

18  maart ben je te gast! Hoe ga je mee in de constante stroom van verandering? Steven Bodde legt interessante cases voor. En hoe verzamel je waardevolle data uit intereactieve minigames op touchscreens. Hierover vertel Rogier Croes je meer over. Kortom, een leerzame en gezellige avond die je niet mag missen!

Er is beperkt plaats, dus reserveer daarom nu gelijk jouw gratis toegang via Eventbrite.

Dit ga je meemaken


Sessie 1: Digital Transformation – Adwise

Hoe ga je mee in de constante stroom van verandering? Steven Bodde neemt je mee in de wereld van de digitale transformatie. Aan de hand van cases en voorbeelden laten zij je zien waar kansen en uitdagingen liggen en hoe je deze succesvol implementeert binnen jouw organisatie.

Steven Bodde
Digital Consultant Retail & Commerce

Sessie 2: Rogier Croes – Touchscreen Marketing

Rogier Croes is CEO van Touchscreen Marketing. Dit is een bedrijf dat via een eigen platform impactvolle communicatie verzorgt op toplocaties en daarbij waardevolle data verzamelt. Dit doen ze via interessante en interactieve minigames op touchscreens. Daarbij leveren ze consumenten onderzoek om gedragspatronen te herkennen en hier om in te spelen met de games die we maken.

Rogier Croes
CEO – TouchscreenMarketing

Zo verloopt de avond

18.00 – ontvangst met buffet
18.45 – start sessie
19.00 – sessie 1
19.45 – pauze
20.00 – sessie 2
21.00 – WoMiBo (nakletsen tijdens een gezellige naborrel)

Inspiratie Kennis Netwerk

↓  Reserveer nu je plek!  ↓

Over Inspire & Connect

Elke Inspire & Connect start met een diner en een korte voorstelronde. Een ontspannen manier voor opdrachtgevers en freelancers om elkaar te leren kennen. Daarna is het woord aan de sprekers die je, met leerzame cases, vertellen over hun ervaringen kennis en de nieuwste ontwikkelingen. We sluiten de avond altijd af met een gezellige borrel, waarbij er voldoende gelegenheid is om vragen te stellen en nog even na te praten met collega’s uit je branche.

Locatie

Het Inspire & Connect event zal deze keer plaatsvinden in De Kalkovens (Havenstraat 311, 1271 GD Huizen). Er zijn genoeg gratis parkeerplekken beschikbaar.

Toegang

Toegang is gratis voor sales, marketing en recruitment professionals die zich aangemeld hebben via de Eventbrite link. Wij hanteren wel een no-show fee van €50,-. Mocht je onverhoopt toch niet aanwezig kunnen zijn, annuleer dan je gratis ticket of stuur een e-mail naar info@salesmarketinggroup.nl. Kosteloos annuleren kan tot 48 uur voor aanvang van het evenement.

Toegang tot dit event kan je worden ontzegd wanneer deze avond voor jou niet relevant is. Een medewerker van SMG neemt in dit geval contact met je op om dit te bespreken.

Vragen?

Voor een antwoord op al je vragen over Inspire & Connect of andere events van SMG kun je mailen naar events@salesmarketinggroup.nl.
We horen graag van je!

Martin

Author Martin

More posts by Martin