11
Maart

18:00 – 22:00

11  maart  ben je te gast! Weten hoe je als de beste verkoopt met Amazon? Hoe ga je mee in de constante stroom van verandering? Jurre, Koen en Daan leggen interessante cases voor. Je bent welkom in een prachtige setting, de bioscoopzaal van Adwise in Almelo. Kortom, een leerzame en gezellige avond die je niet mag missen!

Er is beperkt plaats, dus reserveer daarom nu gelijk jouw gratis toegang via Eventbrite.

Dit ga je meemaken

Sessie 1: Digital Transformation

Hoe ga je mee in de constante stroom van verandering? Koen en Daan nemen je mee in de wereld van de digitale transformatie. Aan de hand van cases en voorbeelden laten zij je zien waar kansen en uitdagingen liggen en hoe je deze succesvol implementeert binnen jouw organisatie.

Koen Kranenberg Adwise
Koen Kranenberg
Director Disruption & Innovation
Daan Loohuis Adwise
Daan Loohuis
Senior Digital Strategist

Sessie 2: Succesvol met Amazon Marketing

Waar Amazon ooit begon met het verkopen van boeken, is het Amerikaanse platform inmiddels uitgegroeid tot een wereldwijde retail-gigant. Amazon heeft ook in Europa razendsnel marktaandeel veroverd. Dit biedt enorme kansen. Jurre laat aan de hand van praktische voorbeelden zie hoe Amazon een belangrijk onderdeel binnen jouw digitale strategie kan vormen. Ook neemt hij je mee in de inzet van een succesvolle Amazon strategie en welke rol hierin is weggelegd voor advertising.

Jurre Oosterwechel
Digital Advertising Marketeer 

Over Adwise – Your Digital Brain

Wij zijn Adwise. Wij zijn your digital brain. Dat is onze hart en ziel. We zien dat de digitale wereld pas aan het begin van zijn mogelijkheden staat. Dat vraagt dat we het nu goed doen. Maar het vraagt vooral dat we continu op ontdekkingsreis gaan naar de nieuwe kansen en mogelijkheden van digitale technologie in het leven en het succes van onze klanten. Die reis gaat Adwise aan, iedere dag weer. Samen met de bedrijven die de digital companies van nu en straks durven te zijn. Wij dagen onszelf en onze klanten uit om steeds weer mee te groeien met de nieuwe mogelijkheden die digitale technologie te bieden heeft. En om daar de juiste keuzes in te maken voor de business.

Ben jij klaar om samen op ontdekkingsreis te gaan? Your digital brain is ready to go.

Zo verloopt de avond

18.00 – ontvangst met buffet
18.45 – start sessie in de bioscoop
19.00 – sessie 1
19.45 – pauze
20.00 – sessie 2
21.00 – WoMiBo (nakletsen tijdens een gezellige naborrel)

Inspiratie Kennis Netwerk

↓  Reserveer nu je plek!  ↓

Over Inspire & Connect

Elke Inspire & Connect start met een diner en een korte voorstelronde. Een ontspannen manier voor opdrachtgevers en freelancers om elkaar te leren kennen. Daarna is het woord aan de sprekers die je, met leerzame cases, vertellen over hun ervaringen kennis en de nieuwste ontwikkelingen. We sluiten de avond altijd af met een gezellige borrel, waarbij er voldoende gelegenheid is om vragen te stellen en nog even na te praten met collega’s uit je branche.

Locatie

De Inspire & Connect zal deze keer plaatsvinden op het kantoor van Adwise. Twentepoort West 10, 7609 RD Almelo.

Toegang

Toegang is gratis voor sales, marketing en recruitment professionals die zich aangemeld hebben via de Eventbrite link. Wij hanteren wel een no-show fee van €50,-. Mocht je onverhoopt toch niet aanwezig kunnen zijn, annuleer dan je gratis ticket of stuur een e-mail naar info@salesmarketinggroup.nl. Kosteloos annuleren kan tot 48 uur voor aanvang van het evenement.

Toegang tot dit event kan je worden ontzegd wanneer deze avond voor jou niet relevant is. Een medewerker van SMG neemt in dit geval contact met je op om dit te bespreken.

Vragen?

Voor een antwoord op al je vragen over Inspire & Connect of andere events van SMG kun je mailen naar events@salesmarketinggroup.nl.
We horen graag van je!

Immelda Oord

Author Immelda Oord

Dit is een korte biografietekst. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi bibendum erat metus, eget faucibus orci varius non. Maecenas nec consequat ex, sit amet vulputate nisl.

More posts by Immelda Oord