Immelda Oord

MEDIOR ONLINE MARKETEER

Inzetbaar als:

  • Medior online marketeer
  • Campaign manager
  • Social media manager
  • Projectmanager

Locatie: de hele Randstad

Beschikbaarheid: 32 uur per week

Skills

Als creatieve online marketeer denk ik graag mee over de invulling én uitvoering van de marketingplannen van jouw bedrijf. Daarbij analyseer ik de klantreis om te onderzoeken wat er beter kan. Wat je doet kan immers altijd beter, slimmer en sneller!

Om de marketingstrategie zo goed mogelijk uit te voeren houd ik als projectmanager contact met creatives en adverteerders. Door het schrijven van tactische briefings creëren we pakkende content en zetten we doeltreffende campagnes op. Met als doel: analyseren, lead generatie, conversie optimalisatie en klantretentie.

Persoonlijk verhaal

Mijn motto is: “Je kunt alles krijgen wat je wilt, als je bereid bent om ervoor te werken”. Zetten we samen een doelstelling, dan verwacht ik 100% inzet. Maar diezelfde inzet mag je natuurlijk ook van mij verwachten! Als fervent hardloopster vergelijk ik het stellen van doelen vaak met hardlopen. Als je daarbij een realistisch doel stelt dat je nu nog niet hebt bereikt, dan kun je dit doel behalen door er écht voor te gaan. Vroeg opstaan en in weer en wind doorzetten, tot je doel is bereikt!

Benieuwd door wie ik mij graag laat inspireren? Bekijk dan eens het YouTube kanaal van Evan Carmichael. Deze ondernemer, die succesvol is geworden door een slimme marketingstrategie, maakt zelf content met de boodschap en kennis van anderen. Slim en onwijs leuk om naar te luisteren!

Immelda is:

  • Creatief
  • Vooruitstrevend
  • Doelgericht
  • Teamplayer

“Als fervent hardloopster vergelijk ik het stellen van doelen vaak met hardlopen. Als je daarbij een ambitieus doel stelt dat je nu nog niet hebt bereikt, dan kun je dit doel behalen door er écht voor te gaan. Vroeg opstaan en in weer en wind doorzetten, tot je doel is bereikt!”

Beoordelingen

I had the pleasure of working with Immelda when she joined Bookchoice as a Campaign Manager in interim. Highly capable and professional, Immelda is a great asset to any team. — campaign and content manager bij Bookchoice

Met Immelda heb ik meerdere keren een heel goed en fijn gesprek gehad. Het prettige is dat zij goed naar je luistert en dat ze deze verhalen weet om te zetten in daden waar je ook echt iets aan hebt. Ze weet mij de juiste tips en tricks over personal branding te geven en het opzetten en toepassen van een goede elevator Pitch. — Freelance social specialist bij Sales Marketing Group

Professioneel, eigenzinnig, humoren ambitieus. Een aanwinst voor ieder team. — social selling expert bij Make Marketing Magic

Recente berichten van

Sales Marketing Group

Evenement

10 juli – Inspire & Connect! Thema: The Multichannel Experience

18:00 - 21:00 Inspire & Connect: Multichannel e-commerce   Op woensdag 10  juli leer jij…
Evenement

5 september | Inspire special! | Voor startende marketing freelancers

17:00 - 21:00 Inspire & Connect: Special! Voor startende freelancers   Woensdag 5 september is er…
Evenement

25 sept | Save the date

Tijdens de Inspire & Connect leer je de SMG-Partners, opdrachtgevers en freelancers kennen terwijl je…
geld inkomen groei zzp
Blog

KVK Onderzoek ‘Groeiambities en -belemmeringen van zzp en klein-mkb’

De zware tijden van de financiële crisis beginnen steeds verder achter ons te liggen. Dat…

Op zoek naar een Online Marketeer?

Sales Marketing Group koppelt je aan de allerbeste freelancers.