Immelda Oord Freelance marketeer

Immelda Oord

MEDIOR ONLINE MARKETEER

Inzetbaar als:

  • Medior online marketeer
  • Campaign manager
  • Social media manager
  • Projectmanager

Locatie: de hele Randstad

Beschikbaarheid: 32 uur per week

Skills

Als creatieve online marketeer denk ik graag mee over de invulling én uitvoering van de marketingplannen van jouw bedrijf. Daarbij analyseer ik de klantreis om te onderzoeken wat er beter kan. Wat je doet kan immers altijd beter, slimmer en sneller!

Om de marketingstrategie zo goed mogelijk uit te voeren houd ik als projectmanager contact met creatives en adverteerders. Door het schrijven van tactische briefings creëren we pakkende content en zetten we doeltreffende campagnes op. Met als doel: analyseren, lead generatie, conversie optimalisatie en klantretentie.

Persoonlijk verhaal

Mijn motto is: “Je kunt alles krijgen wat je wilt, als je bereid bent om ervoor te werken”. Zetten we samen een doelstelling, dan verwacht ik 100% inzet. Maar diezelfde inzet mag je natuurlijk ook van mij verwachten! Als fervent hardloopster vergelijk ik het stellen van doelen vaak met hardlopen. Als je daarbij een realistisch doel stelt dat je nu nog niet hebt bereikt, dan kun je dit doel behalen door er écht voor te gaan. Vroeg opstaan en in weer en wind doorzetten, tot je doel is bereikt!

Benieuwd door wie ik mij graag laat inspireren? Bekijk dan eens het YouTube kanaal van Evan Carmichael. Deze ondernemer, die succesvol is geworden door een slimme marketingstrategie, maakt zelf content met de boodschap en kennis van anderen. Slim en onwijs leuk om naar te luisteren!

Immelda is:

  • Creatief
  • Vooruitstrevend
  • Doelgericht
  • Teamplayer

“Als fervent hardloopster vergelijk ik het stellen van doelen vaak met hardlopen. Als je daarbij een ambitieus doel stelt dat je nu nog niet hebt bereikt, dan kun je dit doel behalen door er écht voor te gaan. Vroeg opstaan en in weer en wind doorzetten, tot je doel is bereikt!”

Beoordelingen

I had the pleasure of working with Immelda when she joined Bookchoice as a Campaign Manager in interim. Highly capable and professional, Immelda is a great asset to any team. — campaign and content manager bij Bookchoice

Met Immelda heb ik meerdere keren een heel goed en fijn gesprek gehad. Het prettige is dat zij goed naar je luistert en dat ze deze verhalen weet om te zetten in daden waar je ook echt iets aan hebt. Ze weet mij de juiste tips en tricks over personal branding te geven en het opzetten en toepassen van een goede elevator Pitch. — Freelance social specialist bij Sales Marketing Group

Professioneel, eigenzinnig, humoren ambitieus. Een aanwinst voor ieder team. — social selling expert bij Make Marketing Magic

Recente berichten van

Sales Marketing Group

Eerdere evenementen

13 mei | Inspire & Connect LIVE: Webinar LinkedIn training

20:00 - 21:00 Leer hoe jij je online zichtbaarheid kunt vergroten met LinkedIn LinkedIn biedt…
Kevin Ruhe DDMA
Eerdere evenementen

20 mei | Inspire & Connect LIVE: E-mail content training

20:00 - 21:00 E-mail content training: leer hoe jij meer opens en meer kliks kunt…
Pinterest training
Eerdere evenementen

27 mei | Inspire & Connect LIVE: Pinterest en E-commerce

20:00 - 21:00 Hoe zet je Pinterest in als verkoopkanaal? Pinterest is een visuele zoekmachine…
Webinar Inspire & Connect

3 juni | Inspire & Connect LIVE: Veilig en slimme activaties via QR

20:00 - 21:00 Leer hoe je QR kan gebruiken om te verbinden met consumenten in…

Op zoek naar een Online Marketeer?

Sales Marketing Group koppelt je aan de allerbeste freelancers.