19
juni

18:00 – 21:00

Op woensdag 19 juni ben je welkom op het kantoor van e-Village, dé expert op het gebied van e‑mailmarketing! Tijdens deze avond zullen drie experts jou voorzien van verfrissende kennis en inspiratie.

Tijdens deze speciale avond kan je naast kennis vergaren ook naar hartenlust netwerken met vakgenoten en opdrachtgevers.

Lees snel verder of bestel gelijk jouw gratis ticket.

De inhoud

Sessie 1: personalisatie voor (omnichannel) retailers

(Omnichannel) retailers opgelet! Druk jij nog wekelijks op die verzendknop om een ‘one-size fits all’ bulkmail naar je gehele nieuwsbrief bestand te sturen? Of weet jij nog niet wat Ropo is? SMG partner Kevin Ruhe gaat je vertellen hoe je marketing automation kunt toepassen binnen je e-mail kanaal en daarmee data gedreven en relevanter dan ooit kunt mailen. Verwacht een avond vol tips, tricks en succesvolle cases uit de praktijk.

Sessie 2: de trends van 2019

Het e-mailmarketinglandschap staat niet stil. Daarom nemen wij je mee in de laatste trends en ontwikkelingen. Wat is AMP nou precies en wat zijn de voor- en nadelen? Hoe gaan voice assistenten om met e-mail en waar dien je als marketeer rekening mee te houden? Wij geven je tips! Ook presenteren wij de highlights uit de Email Benchmark 2019 die vol staat met interessante cijfers en gemiddelde e-mailratio’s.

Wie zijn de sprekers?

Kevin Ruhe is freelance e-mailmarketeer en partner bij de sales marketing group. Zijn passie voor e-mail zet hij dagelijks in bij grote omnichannel retailers zoals Intergamma, Beter Bed en Babboe. Daarmee helpt hij ze o.a. bij de transformatie van bulkmail naar het toepassen van marketing automation om zo relevantie toe te passen en de inkomsten uit het e-mail kanaal te verhogen.

Ferry Willeijns & Mike Kemperman zijn e-mailmarketeer bij e-Village. Zij zitten in een team van gedreven marketing professionals met een passie voor e-mailmarketing. De belangrijkste missie is de conversie en loyaliteit van de klanten van onze klanten te verhogen. Om dit te bereiken geven zij inspiratie en advies op zowel strategisch, tactisch als operationeel e-mailmarketing niveau.

Over Inspire & Connect

Elke Inspire & Connect start met een diner en een korte voorstelronde. De perfecte manier voor opdrachtgevers en freelancers om elkaar te leren kennen. Daarna is het woord aan de sprekers die je, met leerzame praktijkvoorbeelden, vertellen over hun ervaringen en de nieuwste ontwikkelingen. We sluiten de avond af met een gezellige borrel, waarbij er voldoende gelegenheid is om vragen te stellen en nog even na te praten.

Planning

18.00 Aanvang
18.15-19.00 Buffet
19.00 Opening met voorstelronde
19.15-20.00 Sessie 1
-pauze-
20.15-21.00 Sessie 2
21.00-22.00 Borrel

Locatie

De Inspire & Connect zal deze keer plaatsvinden op bij e-Village | Amersfoortseweg 10e | 3712 BC | Huis Ter Heide

Niet te vergeten: het diner vooraf en de borrel achteraf worden door e-Village verzorgd. Wel even aanmelden!

Vragen?

Ga naar de contact pagina en stel je vraag.

Inspiratie Kennis Netwerk

↓  Reserveer nu je plek!  ↓

Oeps! Werkt bovenstaande niet goed? Reserveer dan via de onderstaande button!

Immelda Oord

Author Immelda Oord

Dit is een korte biografietekst. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi bibendum erat metus, eget faucibus orci varius non. Maecenas nec consequat ex, sit amet vulputate nisl.

More posts by Immelda Oord