14
November

18:00 – 21:00

Op 14 november zullen we ons focussen op nieuwe ontwikkelingen binnen Feed Marketing en Data management platforms. Wil jij meer halen uit je huidige data en website meld je dan aan.

Elke Inspire en Connect start met een diner en korte voorstelronde. Zo leren opdrachtgevers en Freelancers elkaar kennen. Daarna zullen de sprekers de diepte ingaan en is er genoeg ruimte voor Q&A bij de borrel!

Uriel Ballast is een ware feed goeroe. Hij snapt dat je tegenwoordig veel moet investeren om klanten te verleiden je product te kopen. Een bezoekje op een vergelijkingssite, een speurtocht op bol.com om het vervolgens in beslist aan te schaffen? Maar welke advertentie heeft de klant nu echt over de streep getrokken? En wat heeft het uiteindelijk gekost? Hij geeft graag meer info over hoe je hier inzicht op kan krijgen met behulp van een datafeed. 

 

Hoe maak je een datafeed winstgevend?

Voor veel webshop eigenaren met veel verschillende producten is het adverteren via feeds iets wat hen niet vreemd in de oren klinkt. Het inrichten en managen van datafeeds (exports van al je producten) zijn voor veel webshops nog steeds een uitdaging. klanten converteren helaas niet na de 1e aanraking terwijl je vaak voor elke aanraking moet investeren. Na deze avond weet jij hoe je met je datafeed erachter kan komen welk kanaal nu echt winstgevend is en welke niet.  

 

Ivo Lindhout en Tim Hoefnagel, gaan ons meenemen in de wereld van Data management. Ze leggen uit wat de toegevoegde waarde van een data management platform is. En hoe kan je alle marketing kanalen met elkaar kan verbinden via een dmp.

 

Van data management naar gepersonaliseerde boodschappen

De impact op je organisatie is groot. Ga je aan de slag met een data management platform dan besteed je 80% van je resources aan het proces en maar 20% aan de technologie zelf.

 

   Het dinner wordt geregeld. Vergeet je niet even aan te melden!

Planning

18.00: Aanvang
18.15-19.00: opening en buffet
18.45: voorstelronde
19.00-19.50:  sessie 1
Pauze
20.00-21.00:  sessie 2
21.00: napraten & borrel

Locatie

Inspire & connect zal deze keer weer plaatsvinden op het kantoor van Castelein en Basmaci Accountants en Adviseurs, Huizermaatweg 600 te Huizen.

Niet te vergeten: Diner vooraf en borrel achteraf worden door SMG verzorgd. Wel even aanmelden!

Vragen?

Geen nood, mail naar: info@salesmarketingcoach.nl.

Aanmelden?

[contact-form-7 404 "Not Found"]
Immelda Oord

Author Immelda Oord

Dit is een korte biografietekst. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi bibendum erat metus, eget faucibus orci varius non. Maecenas nec consequat ex, sit amet vulputate nisl.

More posts by Immelda Oord