Skip to content

Wouter Amersfoort.

Online Marketing

Inzetbaar als:

  • Senior Digital Specialist
  • Campagne Manager
  • Team Lead
  • SEA Specialist
Wouter Amersfoort

Wat anderen zeggen over Wouter.

Wouter heeft bij Nestlé de marketeers geholpen met Search advies en begeleiding. Wouter is heel betrouwbaar, enthousiast en heeft veel kennis. Hij is ook lekker nuchter en weet van aanpakken. Fijn dat hij ons een tijd heeft geholpen.
eBusiness en Digital marketing manager
Nestlé
Als Digital Marketeer bij Troostwijk Auctions heb ik de afgelopen 6 maanden met Wouter mogen samenwerken. Ik heb Wouter vanaf dag één leren kennen als een team leider die prettig in omgang is en behulpzaam met oog voor het persoonlijke aspect. Met zijn enthousiasme heeft hij het beste van mij naar boven gehaald. Hij heeft mij het vertrouwen gegeven mijn expertise daar in te zetten waar ik binnen het bedrijf verbeteringen heb kunnen brengen aan bepaalde processen. Wouter heeft hij mij ook ondersteund bij het inzetten van online marketingkanalen als LinkedIn, Google Ads en Facebook. Daarnaast hebben wij regelmatig de online kanalen zoals marketplaces besproken zodat Wouter deze kon optimaliseren. Kortom Wouter is een fijne manager om mee samen te werken, hij heeft brede kennis op online marketing gebied en hij heeft ook oog voor het persoonlijk aspect van de collega’s. Een aanwinst voor elke organisatie!
Digital marketeer
Troostwijk Auctions
Wouter, is de advertising specialist! We pakken nu meerdere Google Ads en Facebook projecten op. Wouter is inhoudelijk sterk, communicatief vaardig en hij denkt maximaal mee met de klant. Een aanrader voor ieder bedrijf dat wilt groeien!
Co-Founder
Tools2Grow

Vragen? Of benieuwd wat deze professional voor u kan betekenen?

Neem dan nu contact op.

Stuur mij een uitgebreid cv van deze Expert.