Skip to content

Thimo Sonius.

Sales & Marketing strateeg

Inzetbaar als:

  • SEO consultant
  • CRO
  • Sales & Marketing strateeg 
Thimo Sonius

Wat anderen zeggen over Thimo.

CultuurZeist is positief over de workshop Social Media van Thimo Sonius, WEPPIES Online Oplossingen. Een heldere uitleg van Facebook, LinkedIn en Twitter met de voordelen ervan voor onze stichting. Enkele bestuursleden zijn al actief met social media, anderen nog niet. Dankzij de toelichting van Thimo kunnen we actief en gericht gebruik maken van met name Twitter en LinkedIn. In een aparte sessie heeft hij geholpen ons Facebook-account te optimaliseren. Reacties van individuele bestuursleden: * “Wat ik heel goed vind is de documentatie en dat we Thimo altijd mogen consulteren! * “Mijn ervaring is dat het een heldere uitleg is gegeven over de onderwerpen. Het handboek is eenvoudig en goed te gebruiken als naslag werk om aan de slag te gaan.”
CultuurZeist
Als tekstschrijver met veel ervaring dacht ik dat ik wel goede webteksten kan schrijven. Tot op zekere hoogte is dit natuurlijk waar. Maar Thimo's inzichten en kennis over websites, zoekmachines gericht werken en de online wereld zijn voor mij waardevol. In een workshop legde hij me duidelijk uit waar ik op moet letten. Thimo gaf me nuttige achtergrondkennis adviezen voor een logische aanpak . Aan de hand van diverse voorbeelden toonde hij me hoe ik nog beter kan web-schrijven In anderhalf uur spijkerde Thimo me zo goed bij, zodat ik nu alle in en outs ken. Ik beveel hem dan ook van harte aan bij een ieder die meer wil weten over de online wereld en hoe je hiermee verstandig, slim en handig om kunt gaan.
Die Pen Beeldend
Tekstschrijcer
Paul Schmit: "Fijn om één te zijn met mijn website!" Het invullen van mijn wensen om een meer persoonlijke website te maken is door Thimo Sonius van WEPPIES, uitstekend opgepakt. Door de gesprekken die wij met elkaar hebben gehad over de juiste invulling was het belangrijkste, dat de website gefocust werd op mijn specialiteiten. Dit in duidelijke bewoordingen en zonder te lange teksten. Ook het contact met WEPPIES vanaf dag één, gaf direct een vertrouwd gevoel. Bij het indelen van kleur en opmaak heeft Thimo van mij de vrijheid gekregen. Het resultaat mag er zijn. Vakkundig, duidelijk en met een warme uitstraling. Last but not least, voor een prijs die er mag zijn. Beslist een aanrader voor meer kleine bedrijven die ook een warme uitstraling hebben en dit willen terug zien in hun website.
Director
Passie Voor Wijn

Vragen? Of benieuwd wat deze professional voor u kan betekenen?

Neem dan nu contact op.

Stuur mij een uitgebreid cv van deze Expert.