Skip to content

Saul Janssen.

Interim Sales Professional

Inzetbaar als:

 • Business Developer
 • Key Accountmanager
 • Sales Coach
 • Sales Manager
 • Sales & Marketing Consultant
Saul Janssen

Skills

Mijn kracht ligt in het leggen van contacten en het bouwen aan relaties. Elke gelegenheid om het netwerk te vergroten pak ik met beide handen aan.

 

Daarnaast, weet ik hoe belangrijk het is om de (latente) behoeften van de klant te achterhalen. Deze zijn vaak te herleiden naar persoonlijke drijfveren en specifieke bedrijfsdoelstellingen. Ik heb de ervaring dat een gesprek waarin deze (latente) behoeften wel worden benoemd echt veel meer verkoopkansen biedt.

Persoonlijk verhaal

Ik houd ervan effectief te luisteren. Daarnaast voelt verkopen voor mij als schaken: Je moet steeds een paar stappen vooruit denken. En uiteindelijk goed aanvoelen, wanneer je de laatste zet kan maken door te vragen om de order!

 

Als kind was ik al gefascineerd door het verkopen. Ik verkocht altijd wel iets. Als ik bijvoorbeeld ging skateboarden en daar weer klaar mee was, dan verkocht ik mijn skateboard. In de vriendenkring van mijn familie zat iemand die verkoper was en ik zag hem als mijn grote voorbeeld. Ik dacht: ‘Zo wil ik ook zijn!’

Je kunt bij mij terecht voor:

 • vergroten van marktdruk
 • Behalen van targets
 • Introductie van nieuw(e) dienst, of product
 • Rendementsverhoging bij beursactiviteiten
 • Ontzorgen van de ondernemer
 • Telefonische leadgeneratie, cold calling
 • Vergroten van omzet bij bestaande relaties

“Voeg waarde toe aan het koopproces van de klant en vraag om de order!”

Wat anderen zeggen over Saul.

Saul is een echte professional! Is als accountmanager in staat om echt goed te luisteren naar zijn klanten en weet dit te vertalen naar concrete acties ter verbetering van de samenwerking. Naast zijn professionaliteit is Saul ook een hele prettige collega om mee samen te werken. Een teamplayer met verstand van commercie en relatiebeheer.
VP Sales
Beslist.nl
Saul is een gedreven Salesman met focus op de deal, de relatie en het inzicht verkrijgen in de behoeften van de klant. Voor deze mix heb je naast interesse in je dienst of product ook mensenkennis nodig en discipline om de relatie te onderhouden. Hij is heel creatief in het vinden van mogelijkheden en een uitermate motiverende factor in teams. Saul is breed georiënteerd en praat makkelijk over relevante zaken. Hij wordt gewaardeerd door z’n relaties en is bereid om met een grote inzet constant toegevoegde waarde te leveren. Deze eigenschappen maken hem een allround Salesman die staat voor z’n taak, z’n klanten en het target.
Executive Coach
WHY Search
Saul Janssen is voor mij een uitermate deskundig en plezierig professioneel contact bij Reed Business geweest. Samen met Saul hebben we nieuwe producten ontwikkeld in productcommunicatie. Altijd correct, altijd inspirerend en sterk relatiebouwend bezig.
Area Manager BENELUX
SAATEN-UNION GmbH

Vragen? Of benieuwd wat deze professional voor u kan betekenen?

Neem dan nu contact op.

Stuur mij een uitgebreid cv van deze Expert.