Skip to content

Mieneke Kwekkeboom.

Marketing- en Communicatie Adviseur

Inzetbaar als:

  • Communicatie Adviseur
  • Project Manager (Web) Development
  • Marketeer 
  • Copywriter 

 

Ontwerp zonder titel (13)

Skills

Mijn expertise ligt op het snijvlak van marketing en communicatie. Ik ben een hardwerkende, enthousiaste allround (senior) marketingcommunicatieadviseur met ervaring binnen het bedrijfsleven, het onderwijs en bij de overheid. 

 

Het leukste vind ik om projecten van A tot Z op te pakken en tot een goed resultaat te leiden. Ik ben een organisatietalent en bewaak het overzicht en de voortgang van een project moeiteloos. 

Persoonlijk verhaal

Met mij kun je alle kanten op. Ik ben erg behulpzaam en flexibel en vind het heel prettig om mensen vooruit te helpen. Mijn ‘why’ (Simon Sinek) is dan ook om jou digitaal verder te helpen. 

 

Ik maak graag (raw) foto’s en video’s in mijn vrije tijd die ik bewerk met verschillende Adobe programma’s. Vooral van contrast- en kleurrijke thema’s maak ik opvallende foto’s. Op mijn Instagram account vind je veel foto’s van de stranden waar ik ben geweest. Dus als je inspiratie wilt opdoen voor je volgende reis, ga dan even naar mieneke_goes_dutch.

 

Daarnaast loop ik graag hard en speel ik piano.

Mieneke is:

  • Communicatief
  • Resultaatgericht
  • Analytisch
  • Hardwerkend

 

"Met mij kun je alle kanten op. Ik verdiep me graag in wat er nodig is om een bepaald project tot een goed resultaat te leiden. Ik zorg ervoor dat de deadline gehaald wordt. Hoe dan ook."

Wat anderen zeggen over Mieneke.

‘Mieneke is een hele fijne en energiek collega. Mieneke kan heel goed kan luisteren en met je mee denken. Mieneke geeft je inzichten en kan goed aangeven waar de verbeter punten liggen. zonder dat het voelt als tekortkoming. Daarnaast beschikt Mieneke ook over veel ervaring en kennis en zorgt ze er voor dat ze op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen.
Digital Strategist & Co-Founder
Groowup
Afgelopen half jaar heb ik met Mieneke mogen samenwerken. Ik heb Mieneke leren kennen als een zeer bekwame en professionele projectmanager. Gedurende onze samenwerking heb ik Mieneke meerdere projecten zien begeleiden. Door haar inzet en harde werken weet zij ongeacht de complexiteit en soms bijna onmogelijke deadlines alles in goede banen te leiden, waardoor opdrachtgevers altijd zeer te spreken zijn over haar. Mieneke is gemotiveerd, neemt verantwoordelijkheid, is erg committed en is daarbij een ontzettend fijne collega in de omgang.
Owner
Socialpedia.nl
Mieneke heb ik leren kennen als een professional die uitermate betrokken bij de opdracht haar werkzaamheden uitvoert. Steeds op zoek naar hoe het beter kan, blijft daarover in gesprek en is flexibel. Mieneke heeft voor het intersectorale netwerk Facta non Verba gezorgd voor het leveren van aantrekkelijke communicatie rond de carrièredag van het netwerk in oktober 2018. Ze communiceert helder en constructief is een prettige gesprekspartner. Heleen Homburg - RET
Heleen Homburg
RET

Vragen? Of benieuwd wat deze professional voor u kan betekenen?

Neem dan nu contact op.

Stuur mij een uitgebreid cv van deze Expert.