Skip to content

Martin Eefting.

Social Media Specialist

Inzetbaar als:

  • Freelance social media specialist
  • Facebook Marketeer
  • Interim marketeer

 

Martin Eefting

Skills

Als online marketeer help ik bedrijven graag met hun tijd mee te gaan op het gebied van online marketing. Daarbij zet ik in op effectieve social media campagnes voor meer zichtbaarheid en betere leadgeneratie. De kosten zo laag mogelijk houden voor maximaal rendement is voor mij een sport en een uitdaging die ik graag aan ga.

 

Afgestemd op de klant ziet en online marketing traject er iedere keer anders uit. Van het geven van workshops en het opstellen van plannen tot het volledig uit handen nemen van social media marketing, e-mailmarketing, zoekmachinemarketing of het maken van een nieuw webdesign. Op die manier help ik eenmanszaken, maar ook grote organisaties zoals L’Oréal, waarvoor ik een succesvolle landelijke campagne heb neergezet.

Persoonlijk verhaal

Als ondernemen je passie heeft en online marketing je hobby is, dan zit er maar één ding op: je eigen online marketing bureau beginnen. Sinds de start van Eefting Online Marketing heb ik bedrijven en andere ondernemers geholpen bij het genereren van leads, het verbeteren van online zichtbaarheid en het tot stand brengen van groei. Aanvullende studies zorgde voor meer kennis die ik, gecombineerd met ervaring, dagelijks gebruik bij het opzetten van campagnes voor uiteenlopende bedrijven. Klantgerichtheid, persoonlijk contact en betrouwbaarheid heb ik daarbij hoog in het vaandel. Ik ben pas echt tevreden als een campagne op alle fronten geslaagd is.

 

De mooiste uitdaging zit in het rondmaken van de cirkel: Websitebezoekers die via Google bij één van mijn klanten terechtkomen vervolgens op de juiste momenten benaderen. Door middel van facebook advertenties en e-mailmarketing raken ze steeds meer bekend met het bedrijf, tot zij aan het einde van de funnel klant worden. Daar ga ik voor!

 

De onbegrensde mogelijkheden op het internet inspireren mij enorm. Dat het mogelijk is om vanuit elke locatie te werken en dat de wereld binnen handbereik is, fantastisch! Het zorgt ervoor dat ik niet klein en lokaal hoef te denken, maar ruimdenkender kan en moet zijn. Voor alles is een oplossing te vinden!

Martin is:

  • Creatief
  • Servicegericht
  • Persoonlijk
  • Doelgericht
  • Planmatig
  • Teamplayer
 

“Niets duurt voort, behalve verandering! Ga daarom met de tijd mee, want het digitale tijdperk is aangebroken en verandert razendsnel.”

Wat anderen zeggen over Martin.

Vragen? Of benieuwd wat deze professional voor u kan betekenen?

Neem dan nu contact op.

Stuur mij een uitgebreid cv van deze Expert.