Skip to content

Louise Snel.

Online Marketeer​

Inzetbaar als:

  • Online Marketeer
  • SEO/SEA Specialist
  • Digital Marketing Consultant
Louise Snel

Wat anderen zeggen over Louise.

In de 7 maanden dat ik gewerkt heb met Louise, heb ik haar leren kennen als een enthousiast persoon met een passie voor SEA en SEO. Ze is professioneel, behulpzaam, leergierig, weet van aanpakken en heeft veel kennis binnen haar vakgebied. Tevens heeft ze een achtergrond in Journalistiek, wat je terugziet in haar creatieve en sterke (korte) teksten. Dit maakt Louise dan ook een erg waardevolle medewerker en gezellige collega.
Meeting & Events Coördinator
Creative Valley
Louise is een expert in haar vak. Ik ken niemand die zo enthousiast is over SEA en alle nieuwe features en trends. Ik vind haar professioneel, structureel, een aanpakker en goed in coachen. Ze werkt doelmatig aan het behalen van successen voor alle klanten en is daarnaast ook een gezellige collega!
Online Marketeer
METMEER
Als SEA-queen kent zoekmachine adverteren geen geheimen meer voor Louise. Dankzij haar kennis van het gehele online marketing domein weet ze altijd het overzicht te houden en de grote lijnen te bewaken. Louise gaat alleen maar voor het beste en met haar enthousiasme weet ze collega’s op een prettige manier te motiveren en te coachen. Daarnaast is Louise een super gezellige collega! Kortom een topper!
Inbound Marketing Specialist
METMEER

Vragen? Of benieuwd wat deze professional voor u kan betekenen?

Neem dan nu contact op.

Stuur mij een uitgebreid cv van deze Expert.