Skip to content

Leo Verkaik.

Online Marketeer​

Inzetbaar als:

  • Online Marketing
  • Online Search Specialist
  • Online Marketing Strateeg
  • Account-/ Marketing Manager 
  • Business Development Manager
  • Commercieel Manager 
Leo Verkaik

Wat anderen zeggen over Leo.

Onlangs heeft Leo met veel enthousiasme en kennis van zaken naar de vindbaarheid van mijn website gekeken. Het is verbazend hoe hij met simpele tips al zoveel tools kan aanreiken waar ik als leek mee uit de voeten kan. Ieder van ons is specialist in ons eigen vak, wat niet wil zeggen dat we zelf ook onze bedrijfswebsite goed vindbaar kunnen maken in Google. Ik kan iedereen het advies van Leo aanbevelen, omdat hij in begrijpelijke taal en met kennis van zaken ervoor kan zorgen dat je site gevonden wordt door de doelgroep die je wilt bereiken.
Holistisch Massagetherapeut
Edwine Berendse massagetherapie en voetreflexologie
Ik kan Leo aan elk bedrijf aanbevelen. Sinds Leo met Search User onze google campanges heeft overgenomen zijn niet alleen het aantal bezoeken aan onze site explosief gestegen, ook de conversie heeft een enorme inhaalslag gemaakt. Leo heeft verstand van zaken en kan heel goed uitleg geven hoe de zeer gecompliceerde google zoekmachines werken. Web 4 business is hiermee onmisbaar voor ons bedrijf geworden!
Directeur
Wens Business Events
Leo Verkaik geeft onder andere advies over hoe GOOGLE en analytics werken zodat je verbanden ziet en begrijpt hoe klanten zoeken op GOOGLE. Dit is belangrijk omdat jij als ondernemer hiermee je website en ook je marketing kunt flexibiliseren naar de actualiteit van je vakgebied. Leo geeft vertrouwen in deze lastige materie en is geïnteresseerd in je business en hoe je het zelf beleeft. Hij realiseert in een paar sessies dat je kennis en kijk vergroot over hoe jouw klanten zoeken op internet en hoe jij ze interactief kunt benaderen met vergroting van conversie. Daardoor zal binnenkort mijn website krachtiger worden.
Owner
Lightens up your horizon

Vragen? Of benieuwd wat deze professional voor u kan betekenen?

Neem dan nu contact op.

Stuur mij een uitgebreid cv van deze Expert.