Skip to content

Jan Willem den Hollander.

Growth Marketeer​

Inzetbaar als:

  • Growth Marketeer
  • Consultant Digital Marketing 
  • SEO-Specialist
  • Conversiespecialist
  • Digital Marketing Manager
Jan Willem den Hollander

Wat anderen zeggen over Jan Willem.

Voor Troostwijk veilingen hebben wij Jan Willem ingehuurd voor het schrijven van Engelse SEO teksten. Omdat het hele specifieke en branche gerelateerde teksten zijn is het soms lastig om de juiste freelancer hiervoor te vinden. Jan Willem weet heel erg goed de specifieke Troostwijk toon te vinden en op zie manier de teksten te schrijven. Heel erg blij mee! Goed voor dit project en ook zeker voor de toekomst!
Interim Manager Online Marketing & E-Commerce
Troostwijk Veilingen
Met Jan Willem samengewerkt bij BVA Auctions. We hadden 60 SEO-teksten nodig voor pagina's op de website. Zelf hadden we niet de tijd en capaciteit om de teksten binnen één maand op te leveren. Gelukkig kon Jan Willem dat als freelancer voor ons doen. Jan Willem pakte al binnen enkele uren onze schrijfstijl op en levert de teksten foutloos en makkelijk leesbaar voor klanten (B1 schrijfniveau) op in een snel tempo. Zijn teksten toveren een lach op je gezicht, met hier en daar een woordgrapje, en zijn daardoor ook persoonlijk en sympathiek. Daarnaast weet hij het goed te combineren met de SEO-regels en betreffende keywords. En dat is echt een vak apart! Aanrader dus!
Digital Marketeer Art & Antiques
BVA Auctions
Ik beveel Jan Willem aan. Er was een tijd dat ik als collega marketeer van JW de nieuwste trends en weetjes van het vak aan het uitlegde. Het is inmiddels andersom. Jan Willem heeft zich in korte tijd ontwikkeld tot T-shaped Growth Hacker met kennis van zaken én trends. Blijf ook vooral op de hoogte van zijn leerzame posts op social media, waar hij deze kennis deelt.
Marketing Manager & Consultant
SOOWIESOO

Vragen? Of benieuwd wat deze professional voor u kan betekenen?

Neem dan nu contact op.

Stuur mij een uitgebreid cv van deze Expert.