Skip to content

Immelda Oord.

Digital Marketeer​

Inzetbaar als:

  • Online marketeer
  • E-Commerce marketeer
  • Social media manager
  • Marketing project manager
Immelda

Skills

Als creatieve online marketeer denk ik graag mee over de invulling én uitvoering van de marketingplannen van jouw bedrijf. Daarbij analyseer ik de klantreis om te onderzoeken wat er beter kan. Wat je doet kan immers altijd beter, slimmer en sneller!

 

Om de marketingstrategie zo goed mogelijk uit te voeren houd ik als projectmanager contact met creatives en adverteerders. Door het schrijven van tactische briefings creëren we pakkende content en zetten we doeltreffende campagnes op. Met als doel: analyseren, lead generatie, conversie optimalisatie en klantretentie.

Persoonlijk verhaal

Mijn motto is: “Je kunt alles krijgen wat je wilt, als je bereid bent om ervoor te werken”. Zetten we samen een doelstelling, dan verwacht ik 100% inzet. Maar diezelfde inzet mag je natuurlijk ook van mij verwachten! Als fervent hardloopster vergelijk ik het stellen van doelen vaak met hardlopen. Als je daarbij een realistisch doel stelt dat je nu nog niet hebt bereikt, dan kun je dit doel behalen door er écht voor te gaan. Vroeg opstaan en in weer en wind doorzetten, tot je doel is bereikt!

 

Benieuwd door wie ik mij graag laat inspireren? Bekijk dan eens het YouTube kanaal van Evan Carmichael. Deze ondernemer, die succesvol is geworden door een slimme marketingstrategie, maakt zelf content met de boodschap en kennis van anderen. Slim en onwijs leuk om naar te luisteren!

Immelda is:

  • Creatief
  • Vooruitstrevend
  • Doelgericht
  • Teamplayer

“Als fervent hardloopster vergelijk ik het stellen van doelen vaak met hardlopen. Als je daarbij een ambitieus doel stelt dat je nu nog niet hebt bereikt, dan kun je dit doel behalen door er écht voor te gaan. Vroeg opstaan en in weer en wind doorzetten, tot je doel is bereikt!”

Wat anderen zeggen over Immelda.

Vragen? Of benieuwd wat deze professional voor u kan betekenen?

Neem dan nu contact op.

Stuur mij een uitgebreid cv van deze Expert.