Skip to content

Frederik Brouwers.

(Digital) Marketeer & E-commerce Manager

Inzetbaar als:

  • E-commerce Manager
  • (Digital) Marketing Manager
  • Online marketeer
  • Performance marketeer
79Frederik SMG Portretten 291021

Skills

Sinds de opkomst van online marketing heb ik vrijwel alle kanten van dit vak gezien en ervaren. Door hard werken en een flinke dosis commercieel inzicht groeide ik uit tot managing director van een van de grootste 100 e-commerce bedrijven van Nederland. Nu zet ik al die kennis en ervaring in voor webshops die klaar zijn om te groeien. Door kritisch en realistisch te kijken naar de doelen die men zou moeten nastreven, kan ik mij richten op het optimaliseren en maximaliseren van het resultaat. De koers bepalen en groei bewerkstelligen met als doel: meer omzet. Want dat is natuurlijk waar het allemaal om draait.

Persoonlijk verhaal

Wat mij drijft is het puzzeltje dat komt kijken bij goede digitale marketing en growth hacking. Het openen van de denkbeeldige black box om aan te duiden aan welke radertjes gedraaid moet worden voor groter succes. Het hele proces dat een klant doorloopt komt daarbij aan bod: van het verwerven van verkeer naar een website en het aanspreken van nieuwe bezoekers tot aan het bewerkstelligen van een langdurige klantrelatie. Ik werk dan ook graag samen met innovatieve e-commerce partijen die actief aan de slag willen met optimalisatie en groei van het bedrijf en de omzet.

 

Wie mij inspireert? 

 

Pieter Zwart van CoolBlue. Hij en zijn bedrijf hebben écht begrepen hoe de klant zich voelt tijdens het winkelen en hoe je die klant in het proces een zo’n goed mogelijk gevoel kunt geven. Achter een product of dienst zit de oplossing voor een probleem dat moet worden opgelost. Door middel van effectieve marketing brengt CoolBlue dan ook geen producten of diensten aan de man, maar oplossingen om de klant zorgeloos van zijn problemen af te helpen.

Frederik is:

  • Analytisch
  • Resultaatgericht
  • Innovatief
  • Visiegericht

“Eigenlijk zeg ik meestal: Laat Frederik nou maar, dan komt het goed.”

Wat anderen zeggen over Frederik.

Marketing was bij ons een onsamenhangende brei aan activiteiten. Ik heb Frederik gevraagd lijn aan te brengen in ons marketing apparaat en een richtinggevende communicatiestructuur neer te zetten. Frederik had snel de essentie helder van de knelpunten in zijn uitdaging. De hieruit voortvloeiende taken en activiteiten pakte hij adequaat en in goede saamhorigheid met zijn team aan. Frederik heeft bij ons, in slechts enkele maanden, marketing omgeturnd naar een effectief en zichtbaar apparaat binnen het bedrijf. Ik ben dan ook erg tevreden over Frederik.
CEO
Feedback Company
Ik heb heel prettig samengewerkt met Frederik. Hij heeft e-commerce en marketing in zijn genen, heeft een brede kennis en is goed om mee te sparren. Hij heeft de marketing in al zijn breedte opgepakt en opgebouwd voor Nouvez en heeft een grote bijdrage geleverd aan onze start-up. Een aanrader om mee samen te werken, je voelt je gesterkt met Frederik erbij.
Supply Chain Management
Silk'n

Vragen? Of benieuwd wat deze professional voor u kan betekenen?

Neem dan nu contact op.

Stuur mij een uitgebreid cv van deze Expert.